Karın şişikliği gitmiyor

yasinsxdd

Hectopat
Daha fazla  
1 haftadir böyle. Kefir, rezene, form çayı vs. içmediğim şey kalmadı. Tuvalete çıkınca az yapıyorum kafayi yedirtiyor. Var mı tavsiyesi olan?

Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın.

Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın.
1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum.

Hocam lifli gıdalar tüketin özellikle yeşillik,havuç, yeşil elma, krımızı pancar gibi oruç tutuyorsanız oruçan sonra yüklenmeyin. Kabız edici gıdalardan kaçının bol probiyotikli yoğurt vs yiyebiliriniz bağırsakları çalıştırır.

1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum.

Aklıma pek bir şey gelmedi, isterseniz bir doktora görünün hocam.

Ben olsam kısa bir süreliğine su diyeti yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…