yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 1 haftadir böyle. Kefir, rezene, form çayı vs. içmediğim şey kalmadı. Tuvalete çıkınca az yapıyorum kafayi yedirtiyor. Var mı tavsiyesi olan?
1 haftadir böyle. Kefir, rezene, form çayı vs. içmediğim şey kalmadı. Tuvalete çıkınca az yapıyorum kafayi yedirtiyor. Var mı tavsiyesi olan?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.794 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın.
Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın.
yasinsxdd Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 Rowaulf dedi: Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın. Genişletmek için tıkla... 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum.
Rowaulf dedi: Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın. Genişletmek için tıkla... 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 9 Mart 2025 #4 Rowaulf dedi: Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam lifli gıdalar tüketin özellikle yeşillik,havuç, yeşil elma, krımızı pancar gibi oruç tutuyorsanız oruçan sonra yüklenmeyin. Kabız edici gıdalardan kaçının bol probiyotikli yoğurt vs yiyebiliriniz bağırsakları çalıştırır.
Rowaulf dedi: Sorması ayıp, gazınız vesaire var mı? Tavsiyem 1-2 gün boyunca sıvı şeyler tüketip bol bol su için ve yürüyüşe çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam lifli gıdalar tüketin özellikle yeşillik,havuç, yeşil elma, krımızı pancar gibi oruç tutuyorsanız oruçan sonra yüklenmeyin. Kabız edici gıdalardan kaçının bol probiyotikli yoğurt vs yiyebiliriniz bağırsakları çalıştırır.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.643 Makaleler 5 Çözümler 72 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 yasinsxdd dedi: 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum. Genişletmek için tıkla... Maden suyu içmenizi öneririm.
yasinsxdd dedi: 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum. Genişletmek için tıkla... Maden suyu içmenizi öneririm.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.794 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 yasinsxdd dedi: 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum. Genişletmek için tıkla... Aklıma pek bir şey gelmedi, isterseniz bir doktora görünün hocam. Ben olsam kısa bir süreliğine su diyeti yapardım.
yasinsxdd dedi: 1 aydır yürüyüş yapıyorum. Ara sıra gaz çıkartıyorum ve yemek yiyince hemen şişiyorum. Genişletmek için tıkla... Aklıma pek bir şey gelmedi, isterseniz bir doktora görünün hocam. Ben olsam kısa bir süreliğine su diyeti yapardım.