Karınca temiz bir hayvan mı?

Halk arasında yaygın bir söylenti de karıncaların şeker sevdiği fakat karıncalar sadece şeker değil ne bulursa onu yiyor.

Yani dikkat dağıtmak için mantıklı bence. Şeker varken başka bir şey arayacaklarını pek düşünmüyorum ama açgözlü olabilirler.

Yani dikkat dağıtmak için mantıklı bence. Şeker varken başka bir şey arayacaklarını pek düşünmüyorum ama açgözlü olabilirler.
Burada ne bulursa götürüyorlar, ekmek kırıntısı da olsa su da olsa hemen geliyorlar. Tabii şeker de karıncalar için faydalı, enerji alıyorlar.

Burada ne bulursa götürüyorlar, ekmek kırıntısı da olsa su da olsa hemen geliyorlar. Tabii şeker de karıncalar için faydalı, enerji alıyorlar.

Hocam masanın ayaklarını kesmeyi deneyebilirsiniz. O zaman çıkamazlar(!). Şu ağaçlara sürdükleri beyaz şeyden küçük bir bölgeye sürebilirsiniz belki. O zaman tırmanamıyorlar diye biliyorum.

Bizim evdeki karıncalar dışarı çıkmadan önce ayaklarını yıkarlar, sabah-akşam dişlerini fırçalarlar. Cuma günleri gusül abdesti alan doğru yolu bulmuş karıncalar da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı