Kariyer değişikliği yapıp yurt dışına gitmek

@bitwise Amerika ile kısmını okurken Hollandaya gideceğim diye yazacaktım ki alta inince zaten demişsin. Evet, ben Hollandaya gitmeyi düşünüyorum. C++ ve ASM hakkında ki düşüncelerini paylaşır mısın? Mobil kariyerini bırakıp böyle bir işe kalkışmayı düşünüyorum çünkü.

Malesef her ikisiyle de profesyonel seviyede gelistirme yapmadim, ne market payi ne ucretler ne de kullanan firmalar hakkinda bilgim var.

Ancak tecrubeli oldugun alan disinda yeni maceraya cikacaksan o konuda tecrubeli olmadigin icin insanlari ikna etmekte zorlanabilirsin, bence yurt icinde bir projede low level kastirip sonrasinda bu referansla gitmeye calismak daha kolay olabilir.

@bitwise Haklısın, yurt içinde bir projede bulunduktan sonra gitmek daha iyi olacak. Low level nedense her zaman daha zevkli gözüküyordu o yüzden bir değişiklik yapma düşüncesi geldi. Mobile developer olarak birkaç sene içerisinde gidebilirdim fakat artık bu alandan zevk almamaya başladım. Senin alanın neydi tam olarak?

@bitwise Haklısın, yurt içinde bir projede bulunduktan sonra gitmek daha iyi olacak. Low level nedense her zaman daha zevkli gözüküyordu o yüzden bir değişiklik yapma düşüncesi geldi. Mobile developer olarak birkaç sene içerisinde gidebilirdim fakat artık bu alandan zevk almamaya başladım. Senin alanın neydi tam olarak?

Ben kurumsal ecommerce ve fintek uzerine calisiyorum, genelde JVM ve JS stack kullaniyoruz, hep high level - cloud - distributed.

@bitwise Anladım. Yaşam standardı olarak Hollandanın, Amerikaya göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Senin bir düşüncen var mı?
Kesinlikle oyle.
Tier 1 -> Iskandinavya ( Kizlari da cok guzel :) )
Tier 2 -> Hollanda - Almanya - Isvicre
Tier 3 -> US , Avustralya

bana gore.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı