Kariyer kaygısı

pissher

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nisanda 31 yaşında olacağım. Geçmiş yıllarda umudumu kaybettiğim için hiçbir şey denemedim. Sadece 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümü bitirdim bu senede bir umut geldi KPSS gireyim dedim 70 puan aldım. Hedefim polislikti bugün ilan geldi yaştan dolayı başvuramıyorum. Yazılım kurslarına falan gitsem onlar içinde geç kalmış sayılır mıyım ya da iş bulabilir miyim? Silahlı güvenlik sertifikam var özelde asgari ücretle çalışmak eminim hiçbirimiz istemiyoruz ama cidden istemiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı şeyler zamanında oluyor. Yaşınız belli bir seviyeye gelmiş, şu anda çalışıyormusunuz, çalışmıyormusunuz, çalışıyorsanız hangi işte çalışıyorsunuz vesaire bilmiyorum. Yanlış anlamayın fakat, siz zamanında kendinizi geliştirmemişsiniz, hala daha geliştirmiyorsunuz anlaşılan. Bu durumda asgari ücret beğenmeme lüksünüz bence yok. Diğer insanlar hep bir şeyler için çabalarken, gerek okulda, gerek okul dışı meslek hayatında, siz kendinizi geliştirmezseniz bu kaygılar çok normal. Ha bu saatten sonra ne yapabilirsiniz buna gelecek olursak, ya asgari ücretle bir işte çalışırsınız ya da bir işe girersiniz kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Yoksa Dünyanın neresinde olursanız olun kariyer kaygısı yaşarsınız.

Bazı şeyler zamanında oluyor. Yaşınız belli bir seviyeye gelmiş, şu anda çalışıyor musunuz, çalışmıyor musunuz, çalışıyorsanız hangi işte çalışıyorsunuz vesaire bilmiyorum. Yanlış anlamayın fakat, siz zamanında kendinizi geliştirmemişsiniz, hala daha geliştirmiyorsunuz anlaşılan. Bu durumda asgari ücret beğenmeme lüksünüz bence yok. Diğer insanlar hep bir şeyler için çabalarken, gerek okulda, gerek okul dışı meslek hayatında, siz kendinizi geliştirmezseniz bu kaygılar çok normal. Ha bu saatten sonra ne yapabilirsiniz buna gelecek olursak, ya asgari ücretle bir işte çalışırsınız ya da bir işe girersiniz kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Yoksa dünyanın neresinde olursanız olun kariyer kaygısı yaşarsınız.

Çalışıyordum özel güvenlik olarak KPSS için son bir yıldır çalışmıyorum tekrardan başlayacağım.

İngilizce şart ama bir anda gelişmez. Gerekirse bir sene sürsün ancak yavaş da olsa ilerleyin. Gardiyanlık, kâtiplik gibi yerlerde yaş sınırı yoksa KPSS ortaöğretim denenir.

İngilizce şart ama bir anda gelişmez. Gerekirse bir sene sürsün ancak yavaş da olsa ilerleyin. Gardiyanlık, kâtiplik gibi yerlerde yaş sınırı yoksa KPSS ortaöğretim denenir.

KPSS puanıyla gerekeni yapacağım neresi olursa başvuracağım. Fakat bu siber güvenliği 1-2 yıl sonra öğrendim var sayalım nerelere işe başlayabilirim. Kolay iş bulur muyum?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı