Merhaba, özel sebeplerden dolayı zamanında okuduğum üniversiteyi bırakmak zorunda kaldığım için ön lisans okuyarak DGS ile 2020 yılında 23 yaşında Boğaziçi Üniversitesi'nde bir mühendislik bölümüne girdim. Yine çoğunlukla ailevi olacak şekilde maddi manevi problemler dolayısıyla derslerimde zorluklar yaşadığım için okulumu uzatmış bulunuyorum. En iyi senaryoda okulum 2.5 senede bitecek ve neredeyse 30 yaşında mezun olacağım. Fakat babam emekli, iki küçük kardeşim var, annem kanser atlattı ve çalışamaz, doktor da babam için geçen hafta çalışmaması gerekiyor dedi. Bu şekilde içim rahat bir şekilde okuluma da odaklanamıyorum. Maddi olarak aileme yük olmuyor olsam da içim rahat etmiyor. Her ne kadar çevremdeki insanlardan tavsiye almış olsam da buraya da sormak istedim. Aklımda iki yol var, biri ön lisans KPSS ile tekniker olarak atanıp daha kolay bir okula geçiş yapıp mühendisliği de zaman içinde bitirerek devlette mühendis olmak, diğer yol ise her şeye rağmen okuluma odaklanmak. Yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?