Kârlı CS:GO kasa açma sitesi önerisi

CS:GO.net nasıldır? Tüm YouTuber'ler oradan kâr ettiğini gördüm de.

Aman hocam YouTuber varsa uzak dur. Genellikle çoğu site onların şansını falan arttırıyor.

Sanırım sizin önerinizi dinleyeceğim site güzel gibi öneri için teşekkürler.
Aman hocam YouTuber varsa uzak dur. Genellikle çoğu site onların şansını falan arttırıyor.

Hocam bedava kasa açabileceğim, bedava para veren kodu var mı bu sitenin her sitede oluyorda? Ayrıca kesinlikle açmamam gereken bir kasa var mı?

Skinfall'da depozito var mı?
Yani 0.12 dolar kasadan iyi bir şey çıkartırsam direk alabilir miyim?

Sanırım sizin önerinizi dinleyeceğim site güzel gibi öneri için teşekkürler.

Hocam kasa açma sitelerinde kazanmak mümkündür ama benim tavsiyem easyskins adlı site.
Bu sitede ben twist oyunundan 10 Cent'den 10 dolar yapmıştım. Site belli bir süre her gün ücretsiz 10 cent veriyor. Giriş yaptıktan sonra 10 centi sitenin mantığını anlamak için twist oyununa basabilirsiniz. 10 Cent'i twist oyununda maviye basınız. 2 katına katlama şansınız fazla.
Eğer olursa mavi gelir ve katlarsınız 20 centiniz olacak. Onun 10 centini maviye 10 centini kırmızıya basınız. Bunu yaptıktan sonra oyunda kaybetme şansınız azalır. Mavi gelirse yatırdığınızı geri alırsınız kırmızı gelirse katlarsınız. Olurda siz batmadan kırmızı geldi. Artık 30 centiniz var. Bunun 10 centini kırmızıya 20 centinizi maviye basın. Bu şekilde kırmızıya oynamaktansa maviye oynayarak kazanma şansınızı arttırırsınız. Mantık bu sitenin artık site kalmış oynayıp oynamamak.
Skinfall'da depozito var mı?
Yani 0.12 dolar kasadan iyi bir şey çıkartırsam direk alabilir miyim?

Bulunmuyor diye biliyorum. Ama minimum 50 centlik bir item çekiliyor diye hatırlıyorum. Uzun süredir kasa siteleriyle uğraşmadığımdan hatırlamıyorum.

Hocam nâptınız 10 doları en son kaç yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…