Ders Notlarınız Nasıl?

Screenshot_20210615_145327.jpg

Hayatımda hiç taktir almadım 😒😔.
 
Çok iyi beklemiyorum hocam matematik soruları sanki oxforda öğrenci alacak bir de ziya bey demişti EBA'dan çıkacak.
LGS başladı başlayalı aynı durum maalesef. Ben de 2 yıl önce girmiştim. Her sene örnek sorular yayınlanıyor fakat her sorunun çözüm mantığı farklı. Matematik baya sıkıntılı LGS'de ama moralini bozma. Önemli olan yüksek puan almak değil ki, diğerlerine oranla yüksek almak. Matematikten çok iyi yapan kişi sayısı çok sınırlıdır. Matematikten 8 net ile 410 puan almıştım ben 2019 Lgs'sinde
Eki Görüntüle 1069067
Hayatımda hiç taktir almadım 😒😔.
Elbet bir gün
 
LGS başladı başlayalı aynı durum maalesef. Ben de 2 yıl önce girmiştim. Her sene örnek sorular yayınlanıyor fakat her sorunun çözüm mantığı farklı. Matematik bayağı sıkıntılı LGS'de ama moralini bozma. Önemli olan yüksek puan almak değil ki, diğerlerine oranla yüksek almak. Matematikten çok iyi yapan kişi sayısı çok sınırlıdır. Matematikten 8 net ile 410 puan almıştım ben 2019 LGS'sinde.

Elbet bir gün.

Hocam en azından bayağı iyi yapmışsınız.
 
Hocam en azından bayağı iyi yapmışsınız.
Reis bu puanla bile nitelikli bir okula yerleşemedim. Denizli'de yaşadığım için büyük ihtimalle. Denizli'de yaşamanla ne alaka diye soracak olursanız, Denizli Türkiyedeki eğitim oranının en yüksek olduğu illerden biri. Bu puanla başka bir ildeki fen lisesine çok rahat yerleşebilirsiniz fakat Denizli'deki bir fen lisesine yerleşmek için en az yüzde 5'lik dilime girmeniz gerekiyor. 429 almış olan bir arkadaşım yüzde 6-7 civarındaydı ve benimle aynı lisede. Unlucky diyelim yapıcak bir şey yok.
 
Teşekkür belgesi hak etmişim. Beyler karneleri isteyene veriyorlarmış. Gitmek istemeyen internetten e-karne olarak görebiliyormuş. Doğru mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı