Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 29 Ocak 2025 #1 Ben sadece 1. dönemde İngilizceden kaldım ama karnemde sınıf tekrarı işaretli o ne demek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Oyeyxyjwkd dedi: Ben sadece 1. dönemde İngilizceden kaldım ama karnemde sınıf tekrarı işaretli o ne demek? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmışsın demek. Ama bu işaret 2. dönem sonunda verilir sana nasıl şimdi verdiler anlamadım
Oyeyxyjwkd dedi: Ben sadece 1. dönemde İngilizceden kaldım ama karnemde sınıf tekrarı işaretli o ne demek? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmışsın demek. Ama bu işaret 2. dönem sonunda verilir sana nasıl şimdi verdiler anlamadım
bilinmiyor9 Hectopat Kek günü Kek günü Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.250 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Rowaulf dedi: Sınıfta kalmışsın demek. Ama bu işaret 2. dönem sonunda verilir sana nasıl şimdi verdiler anlamadım Genişletmek için tıkla... Dönemi tekrar edecek herhalde hocam şaka bir yana okuluna sorsana bi bu garip çünkü.
Rowaulf dedi: Sınıfta kalmışsın demek. Ama bu işaret 2. dönem sonunda verilir sana nasıl şimdi verdiler anlamadım Genişletmek için tıkla... Dönemi tekrar edecek herhalde hocam şaka bir yana okuluna sorsana bi bu garip çünkü.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 923 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #4 Dönemi tekrar edeceksin demek.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.008 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #5 Oyeyxyjwkd dedi: Ben sadece 1. dönemde İngilizceden kaldım ama karnemde sınıf tekrarı işaretli o ne demek? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmışsın. Lakin erken hüküm koymuşlar sanki.
Oyeyxyjwkd dedi: Ben sadece 1. dönemde İngilizceden kaldım ama karnemde sınıf tekrarı işaretli o ne demek? Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmışsın. Lakin erken hüküm koymuşlar sanki.
Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 29 Ocak 2025 #6 Carl CJ Johnson dedi: Sınıfta kalmışsın. Lakin erken hüküm koymuşlar sanki. Genişletmek için tıkla... E karneden baktım ondan olabilir mi?
Carl CJ Johnson dedi: Sınıfta kalmışsın. Lakin erken hüküm koymuşlar sanki. Genişletmek için tıkla... E karneden baktım ondan olabilir mi?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.008 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #7 Oyeyxyjwkd dedi: E karneden baktım ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... E karneyle fiziksel karne aynı oluyor. Sanmam ondan dolayı olduğunu.
Oyeyxyjwkd dedi: E karneden baktım ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... E karneyle fiziksel karne aynı oluyor. Sanmam ondan dolayı olduğunu.
Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 29 Ocak 2025 #8 Carl CJ Johnson dedi: E karneyle fiziksel karne aynı oluyor. Sanmam ondan dolayı olduğunu. Genişletmek için tıkla... 1.dönem tekrarı diye bir şey var mı ki? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Carl CJ Johnson dedi: E karneyle fiziksel karne aynı oluyor. Sanmam ondan dolayı olduğunu. Genişletmek için tıkla... 1.dönem tekrarı diye bir şey var mı ki?
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 29 Ocak 2025 #9 Oyeyxyjwkd dedi: 1.dönem tekrarı diye bir şey var mı ki? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, normaldir diye düşünüyorum. Arkadaşlarınızda aynı şekilde sınıfa kalma tikli mi?
Oyeyxyjwkd dedi: 1.dönem tekrarı diye bir şey var mı ki? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, normaldir diye düşünüyorum. Arkadaşlarınızda aynı şekilde sınıfa kalma tikli mi?
Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 29 Ocak 2025 #10 gtapinktony dedi: Hayır yok, normaldir diye düşünüyorum. Arkadaşlarınızda aynı şekilde yazıyor sınıfa kalma tikli mi? Genişletmek için tıkla... Burda Dosya Ekleri Screenshot_20250129_142238_Samsung Internet.jpg 34,9 KB · Görüntüleme: 57
gtapinktony dedi: Hayır yok, normaldir diye düşünüyorum. Arkadaşlarınızda aynı şekilde yazıyor sınıfa kalma tikli mi? Genişletmek için tıkla... Burda