gtapinktony
Centipat
Sadece sende mi yazıyor bu? Sınıf arkadaşlarına sorar mısın bi onlarda da tikli mi? İngilizce dersinden kaldın diye sınıf tekrarı yapmazsın. Devamsızlığın kaç gün?
Sadece sende mi yazıyor bu? Sınıf arkadaşlarına sorar mısın bir onlarda da tikli mi? İngilizce dersinden kaldın diye sınıf tekrarı yapmazsın. Devamsızlığın kaç gün?
Özürlü 3 gün devamsızlık
Muhtemelen herkeste y
Azıyor endişelenme, İngilizce dersinden kaldın diye sınıf tekrarı yapmazsın. İşini sağlama almak için arkadaşlarına sorsan iyi olur.
Hocam ben 11.sınıfım benim e-karnemde de sınıf tekrarı yazıyor başka bir arkadaşımda da yazıyor genel bir problem olabilir.
Hayır hiç yok takdir ve onur belgesi aldım belgeler kısmında da yazıyor devamsızlığımda yok.Zayıfın var mı?
Hayır hiç yok takdir ve onur belgesi aldım belgeler kısmında da yazıyor devamsızlığımda yok.
Büyük ihtimalle öyledir çünkü daha önceden de baktığım da sınıf tekrarı yazmıyordu şimdi yazıyor.O zaman genel bir problem olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.