Karneyi almak şart mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden de 600 TL isteyen yok. 29 TL vereceksin. Olay da bu sadece lise 1 sin. Lise 1 sin ve heyecanın ölmüş. Kusura bakma ama şu anki nesil ölü nesil gözümde. Siz şimdiden bu heyecanı kaybettiyseniz ileride teknolojik ve akademik gelişmeler yaşanmasına dair umudum yok. Okula gitmeye üşeniyorsun ileride akademik kariyer yaparken günde 15-16 saat proje başında durmadan çalışabilecek misin?(Onu da sanmıyorum.)
Ne alakası var? Sıcakta kaç saat bekleyeceksin boş boş konuşmaları. Eğer heyecandan bahsettiğin bu ise.
Koskoca 29 TL dedi ya ben de sadece 600 dedim. Bir dahakine parantez içinde iğneleme diye belirtirim.
Para konusu hassas bir konu. Şakası yapılacak bir şey değil.

Akademik kariyerinde başarılar tabii olursa. Sen daha aradaki olayı anlayamamışsın. Hevesi heyecanı yok. Ben karne günleri uyuyamazdım.

Ben sen değilim heyecan almıyorum okuldan, belki okulla ilgili sorun yaşadım gitmek istemiyorum?

Yok yani karne almak istemedi diye çocuk öldü bitti, kariyeri bitti artık afrikadaki çocuk işçiler gibi günlüğü 1 dolara çalışır.

Artık biraz saçmalamaya başladınız. Ortamı pis. Görmek istemiyorum. Zaten sevdiğim arkadaşlarım da gelmeyecek. Onların yaşadığı yere benimki gibi dolmuş da yok.
Tüm sene gidip gelmişsin zoruna gitmemiş. En heyecanlı olman gereken günde gitmen mi zoruna gidiyor?
Yatılı kaldım. Yurt kapandı. Bilip bilmeden konuşmayın.

Ben sen değilim heyecan almıyorum okuldan, belki okulla ilgili sorun yaşadım gitmek istemiyorum?

Yok yani karne almak istemedi diye çocuk öldü bitti, kariyeri bitti artık Afrika'daki çocuk işçiler gibi günlüğü 1 dolara çalışır.

Tek 1 kişi görerek yargılamadığımı anlaman gerektiğini düşünüyorum. Tek sonuçla karar vermediğimi akademik kariyerimin olmasından anlaman lazımdı. Daha bugün burada 7 zayıfım var geçer miyim diyen öğrenci de gördüm. Üniversite sınavında 2 net yaptım diyeni de gördüm.

Tek 1 kişi görerek yargılamadığımı anlaman gerektiğini düşünüyorum. Tek sonuçla karar vermediğimi akademik kariyerimin olmasından anlaman lazımdı. Daha bugün burada 7 zayıfım var geçer miyim diyen öğrenci de gördüm. Üniversite sınavında 2 net yaptım diyeni de gördüm.
Kariyerinin sana faydası olur, başkasına faydası olmaz. Sanki bize okumuş gibi bir algı yaratmanız garip. Technopat Sosyal büyük bir forum olabilir ancak Türkiye geneline bakarsak bir avuç insanız desek daha doğru olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı