Karnın sol tarafı neden ağrır?

froske123

Picopat
Daha fazla  
Sali günü 16.30'dan beri karnım ağrıyor ama gerçekten hiç durmadan ağrıdı ve tam sol kısmı ağrıyor. Sağ kısmında bir ağrı yok 2 3 kere kustum dün akşam hiç uyuyamadım ağrıdan. Sabah 9 gibi direkt hastaneye gittim tahlilleri yaptılar röntgen cektiler ama taş gibi seylerin olmadığını, enfeksiyonda olmadığını, sadece üşüttüğüm gibi bir şey söyledi. Serum oldum eve geldim ama ağrısı hala devam ediyor hep birine belimi ovduruyorum. Belim ovulduktan sonra hareket etmediğim sürece ağrım hafife iniyor ama hareket edersem ağrı geri geliyor. Sizce neyim var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mide üşütmesi yaşamışsındır oda oraya vurmuştur kusma sebebi de bundan ötürüdür doktor değilim ama tecrübe ve gördüğüm bilgiler hakkında diyebilirim.

Bir yöntemi var mıdır bro? Feci acı çektiriyor çünkü. Ateslensen yerinde durursun mesela ama şu an oda oda geziyorum cekyattan cekyata gidiyorum çok kötü bir şey 1 saat önce ağrı feci kalbime vurdu ama gecti biraz şu an sadece karnım ağrıyot.

Bir yöntemi var mıdır bro? Feci acı çektiriyor çünkü. Ateslensen yerinde durursun mesela ama şu an oda oda geziyorum cekyattan cekyata gidiyorum çok kötü bir şey 1 saat önce ağrı feci kalbime vurdu ama gecti biraz şu an sadece karnım ağrıyot.
Ağrı kesici için yumuşatır.

Dünden beri parol kullanıyorum ama hiçbir etkisi yok.

Parolun etkisi ağrıya kızmaktan başka bir etkisi yok, tek yapacağınız dinlenmek kasmamak vücudu ki ağrı yapmasın aynısı bende yaşadım karın altında takıldık hep 3 gündür her yerim ağrıyor hapsururken her yerim tutuluyor acayip bir acı ama katlanıyoruz işte.

Parolun etkisi ağrıya kızmaktan başka bir etkisi yok, tek yapacağınız dinlenmek kasmamak vücudu ki ağrı yapmasın aynısı bende yaşadım karın altında takıldık hep 3 gündür her yerim ağrıyor hapsururken her yerim tutuluyor acayip bir acı ama katlanıyoruz işte.

Sağ ol kral dayanacağız bakalım. Peki önerdigin bir ilaç var mı?

Sağ ol kral dayanacağız bakalım. Peki önerdigin bir ilaç var mı?

Hocam sağlığınızı önemseyip ilaç kullanmanızı tavsiye etmiyorum böbrekleri bitiriyor ağrı kesici türleri katlanın acıya daha iyi yoksa 2 dk valideye sorardım doktor. İllaki istiyorsanız
Apranax.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı