Ahmet40218
Hectopat
Okula gidiyorum Boş zamanlarımda kariyerime birnevi Okul zamanı derslerime odağım ama Derslerime bir okadar odaklansamda tam bir verim alamıyorumLiseye gitmiyorsun o zaman ailen mi göndermiyor?
Okula gidiyorum Boş zamanlarımda kariyerime birnevi Okul zamanı derslerime odağım ama Derslerime bir o kadar odaklansamda tam bir verim alamıyorum
Sizi üzmek istemiyorum dedikleriniz doğru gerçekten ancak Bende 2 yıl büyük olupta insanları bu kadar çok tanıdığınızı Göstermek ve bana tavsiye vermeniz beni sinirlendiriyor bu size karşı olan sinirim değil Aramızda 2 yıl kadar küçük bir süre zarfı var yani benden 1 yıl falan önce emeklediğinizi var sayıyorum. Benden bu kadar olgun olma ihtimaliniz Ufaklıktan gelen şeyler ile bakarsak çok düşük bir ihtimal. 18 yaşında olmanız ve aramızda bu kadar az yaş farkı olan biri ile ortalam olarak aynı olgunlukta olmam gerekiyor. Yani şu an Gerçekten kötü bir şey demek istemiyorum kendimi tutamıyorum ama Beni bu söyledikleriniz çıldırttı biraz.Abi orada sosyalleşeceksin. Hayal kurma ve yatakta yaptığın şeyler senin durumundaki bir insan için normal, kafana takma onları. Sosyalleşme ihtiyacın da çok normal, insan sosyal bir varlık ama sen doğana karşı duruyorsun.
Küfür meselesi büyük bir ön yargı olmuş senin için, onu kırmaya çalış. Belki de sosyalleşmeyi istemen ama bu senin için zor olduğundan bir savunma mekanizması geliştirdin. "bu insanla arkadaş olabilirim ama küfür ediyor, demek ki olmamalıyım" diyerek sosyalleşmeden kaçıyorsun, istediğin bir şeyden zorluğundan dolayı kaçmak için bu küfür önyargısını geliştirmiş olma ihtimalin var. Git sosyalleşmeye çalış. Benim de durumum çok kötü bir tane arkadaşım kaldı. Senden 2 yaş büyüğüm, senin yaşlarında sürekli çabalıyordum sosyalleşme tecrübesi kazanmak için. Çok büyük rezilliklerim oldu ama büyük tecrübeler kazandım.
Bu güven meselesini savunma mekanizması olarak geliştirdiğini şu durumdan dolayı düşünüyorum: Normalde insanlara güvensizlik birkaç kötü durumlar yaşamış insanlar gözlenir. Sevgilisi aldatır, arkadaşı dolandırır vb. sen bunları hiç yaşamadın. Güvensizlik duyman saçma. Her ortamda güven duyabileceğin birileri vardır. Gözüne kestirdiğinle git konuş etten sütten zaten göz aşinalığı vardır sınıfındakilerin falan sana.
Sizi üzmek istemiyorum dedikleriniz doğru gerçekten ancak Bende 2 yıl büyük olupta insanları bu kadar çok tanıdığınızı Göstermek ve bana tavsiye vermeniz beni sinirlendiriyor bu size karşı olan sinirim değil Aramızda 2 yıl kadar küçük bir süre zarfı var yani benden 1 yıl falan önce emeklediğinizi var sayıyorum. Benden bu kadar olgun olma ihtimaliniz Ufaklıktan gelen şeyler ile bakarsak çok düşük bir ihtimal. 18 yaşında olmanız ve aramızda bu kadar az yaş farkı olan biri ile ortalam olarak aynı olgunlukta olmam gerekiyor. Yani şu an Gerçekten kötü bir şey demek istemiyorum kendimi tutamıyorum ama Beni bu söyledikleriniz çıldırttı biraz.
Seninle aynı yaştayım ve açıkça söyleyebilirim ki acınacak haldesin dostum. İnsanlarla sen konuşmadıkça milletin senin yanına gelip konuşmasını mı bekliyorsun? Öz güvenin düşük olduğu da belli, bunun için terapi almanı öneriyorum. Epey yardımı dokunacaktır. Sadece öz güven konusunda da değil, her konuda yardımı olacaktır. Azıcık dışarı çık, hava al. En basitinden markete git. Yabancıların da dediği gibi "Touch grass."Sizi üzmek istemiyorum dedikleriniz doğru gerçekten ancak Bende 2 yıl büyük olupta insanları bu kadar çok tanıdığınızı Göstermek ve bana tavsiye vermeniz beni sinirlendiriyor bu size karşı olan sinirim değil Aramızda 2 yıl kadar küçük bir süre zarfı var yani benden 1 yıl falan önce emeklediğinizi var sayıyorum. Benden bu kadar olgun olma ihtimaliniz Ufaklıktan gelen şeyler ile bakarsak çok düşük bir ihtimal. 18 yaşında olmanız ve aramızda bu kadar az yaş farkı olan biri ile ortalam olarak aynı olgunlukta olmam gerekiyor. Yani şu an Gerçekten kötü bir şey demek istemiyorum kendimi tutamıyorum ama Beni bu söyledikleriniz çıldırttı biraz.
Bende de oluyor hocam. Çok güzel bir şey. Ayyyy!Ama bir kız görsem güzel olsun olmasın tipi konuşması hiç önemli değil direkt onun ile aklımda hayal kurmaya kendimce duygusal anlamda tatmin olmaya çalışıyorum. Tam uyuyacağım her gün kafamı yastığa koyduğumda sanki yanımdaymışçasına yastığı öpüp kokluyorum.
Olay öyle değil kankam, Bu direkt gördüğün gibi oluyor sevme hoşlantı durumu yok. Ha yaşın 15 mi o zaman normal benimki Uzun süreli asosyallikten kaynaklı.Bende de oluyor hocam. Çok güzel bir şey. Ayyyy!
Hayalimdeki kızlar var bazen onları da düşünüyom.
Kızla konuşmalısın bu kadar içe kapanma, arkadaşların da olsun biraz.
Yaş 15.