Karşı cinse ilgi nasıl bastırılır?

666008

Centipat
Yavaştan ergenliğe girmeye başladım. Seneye liseye gideceğim. Karşı cinse çok yüksek bir ilgi başladı aklıma olur olmadık şeyler olmaması gereken zamanlarda geliyor. Ailede hemen hemen herkes evli olduğu için onlara danışmam saçma olurdu. Bir önerisi olan var mı bunu nasıl bastırırım?

mastürbasyonu bırak

Ya da bırakma sürekli yap. O istek gider zaten. İlerde bırakırsın LGS'n varmış

Son düzenleme:
Zaten yapmıyorum.

Evet hızlı çözümün var mı?
Evet var. Cinselliğini bastırma yaşa. Ergenliğine daha yeni giriyorsun vücudunu tanıyorsun. Mastürbasyon yap 2,3 gün rahat gezersin. Bir de bu yaşlarında normal

Sakın mastürbasyon yapma. Sınavda aklını meşgul eder. Bu yaşlarda normal, aklına getirmemeye çalış.
Mastürbasyon üstünde ki stresi azaltır ayrıca yaptığında karşı cinse ilgisini kaybedir kısa da olsa. Bastırırsa daha çok aklına gelir.

Mastürbasyon üstünde ki stresi azaltır ayrıca yaptığında karşı cinse ilgisini kaybedir kısa da olsa. Bastırırsa daha çok aklına gelir.
Hocam bir gün sonra LGS'si var. Hiç bilmediği bir topa girecek durumda değil bence. Sınav anında da dikkatini kızları düşünmek mi dağıtır, ilk mastürbasyon tecrübesini mi?

Hocam bir gün sonra LGS'si var. Hiç bilmediği bir topa girecek durumda değil bence. Sınav anında da dikkatini kızları düşünmek mi dağıtır, ilk mastürbasyon tecrübesini mi?
Sürekli kızları düşünmesinden iyidir. Mastürbasyon hem LGS'deki stresini de azaltır. Ama hiç yapmadıysa yapmasın tabii LGS'den sonra da ne işe yarar bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı