just toxic
Hectopat
Daha fazla
İlk dediklerinde çok haklısın ona diyeceğim yok ama reis bazı dediklerimi yanlış anlamışsın, ben burada "karşı cinssiz hayat" dan bahsetmişim sen aşk sevgi mevgi falan anlamışsın yani ben bi kadın ile erkek arkadaş olabileceğine fakat uzun süreli arkadaş kalamayacaklarına inanan biriyim burda demek istediğim senin yıllarca karşı cinsten uzak kalman. Ben kendimden örnek vereyim mesela 4 yıldır hiçbir şekilde etkileşimde bulunmadım karşı cins ile rüyalarımda bile kaçıyordum karşı cinsden. Şu an bi geriye baktığımda hayatım gerçekten şu 4 sene boyunca kupkuru geçti ve günden güne daha da zorlaşıyor karşı cins ile iletişime geçmek aşırı zorlaştı ve büyük ihtimal da uzun yıllar boyunca böyle devam edecek. Yani gerçekten birileriyle bir şey yaşamak istiyorsan ilişki başlatmak başlatmak, evlenmek isteyebilirsin kimse sana zorla bunu yaptıramaz. Ama bizde o da olmadığı için ne yapalım yaşayanları izlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.Ben tam tersini düşünüyorum. Ben yerimi biliyorum ama karşı taraf yerini bilmiyor. Ayda 500-1000 dolara omrumuzun yarısını verip bayılana kadar çalışıyoruz. Türkiye'nin IQ ortalaması 84, insanlar ölmüş balık gibi etrafta dolanıyor. Kimse sevgi nedir bilmiyor; biri parasına atlıyor, biri tipine, biri vücuduna. Ne ortak yönleri var, ne ortak sevdikleri, ne bir ilgi alanları. Öyle gezelim, eğlenelim, sıkılırsak aldatırım veya nextleriz mantığıyla ilerliyorlar. Ben burada kral-köylüyle bir sevgi yaşayamaz demiyorum, köylü kendini kral sanıp köylüleri dışladığı için olmuyor zaten.
Bir de sevgisiz hayatı 'çöl gibi' demişsin. Eğer sevgi, aşk denilen şey sadece param bol diye varsa veya bir kişi annesinden 'yav, çocuğum, evlenme yaşın geldi, evde kaldın' dediği için evlenmek gibi şeylerse, o zaman ben çölde yaşamayı tercih ederim.
Eki Görüntüle 2228936
Birçok örnek var; mesela annem ve babam. Onlar rastgele evlenmişler, aralarında hiçbir sevgi, aşk veya ilgi yok. Tek ortak noktaları ikisinin de öğretmen olmaları ama farklı okullarda çalışıyorlar. Zaten anlaşamadıkları için boşandılar. Annem sonra tekrar evlendi ve bu sefer ortak noktaları olan biriyle. Şu an için bir sorun yok, mutlu görünüyor.
Arkadaş ortamın nasıldır bilmiyorum, ama 15-25 yaşlar arasındaki erkek ve kız arkadaşların varsa, onlara sevgilileri olup olmadığını sor. Eğer sevgilileri varsa, günlük olarak beraber neler yaptıklarını öğren. Eğer sevgilileri yoksa, sevgilileri olsaydı beraber neler yapmak isteyeceklerini sor. Cinsel olarak değil, yanlış anlama.
Teknoloji forumundayız, bu olayı teknolojik olarak açıklamam gerekirse özetle: Önemli olan, AM5 soketli anakarta taktığın Ryzen 5 7500F veya Ryzen 9 7950X3D işlemci değil; önemli olan, ikisinin de AM5 soketini desteklemesi.