talhaca
Hectopat
En yakın arkadaşım ile ilgili olan konuyu incelemeni tavsiye ederim.Karşı cinsten 1 tane arkadaşım vardı açıldım red yedim. Yani artık 0
En yakın arkadaşım ile ilgili olan konuyu incelemeni tavsiye ederim.Karşı cinsten 1 tane arkadaşım vardı açıldım red yedim. Yani artık 0
Karşı cinsten 1 tane arkadaşım vardı açıldım red yedim. Yani artık 0
Bunun sebebinin aslında öz güven eksikliği olduğuna inanıyorum yani açık konuşmak istiyorum biraz. Güzel kızların sayısı yakışıklı erkeklerin sayısından kat kat daha fazla e durum da böyle olunca erkekler "o benle konuşmaya bile yeltenmez, beni görmezden gelir, beni küçük düşürür" hep bu tarz düşünceler ile hareket ettiğimiz için durum böyle oluyor mâlûm. Sonrasında da r/lonely de 45 yaşına gelince "hayatımda hiç sevgilim olmadı, hiç kız eline dokunmadım, hiç sevmek ve sevilmenin verdiği hissi tadamadım, hiçbir kızla 3 saniye göz teması kuramadım ama bunlara rağmen 'alıştım ve mutluyum' " Diyorsunuz... Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım mutlu falan değilsiniz hayatınız kupkuru geçmiş sizde onu "mutluyum" diyerek örtbas etmeye çalışıyorsunuz. Ben her zaman derim karşı cinssiz bir hayat çöl gibi bir hayattır yani hani kovboy filmlerinde olur ya düello olmadan önce aradan bi tüy yumağı geçer heh o gibi işte. Dediğime katılırsınız katılmazsınız o size kalmış ben böyle düşünüyorum. Hepimizin hayatı da öyle geçecek herhalde heBu ne böyle ya Türk erkeklerin çoğu rezil durumda karşı cins konusunda yani bunun sebeplerinin öyle çok farklı olduğunu da sanmıyorum hepimiz de bi karşı cinsten uzak durma eylemi var bende anlamadım. Ben en son 4 yıl önce bi kızla konuşmuştum o da sanaldan, reelde ondan daha fazla bi süre oldu konuşmayalı yani 4 yıldır hiçbir şekilde iletişimim yok karşı cins ile. Sanırsam ölene dek böyle devam edecek.
Bunun sebebinin aslında öz güven eksikliği olduğuna inanıyorum yani açık konuşmak istiyorum biraz. Güzel kızların sayısı yakışıklı erkeklerin sayısından kat kat daha fazla e durum da böyle olunca erkekler "o benimle konuşmaya bile yeltenmez, beni görmezden gelir, beni küçük düşürür" hep bu tarz düşünceler ile hareket ettiğimiz için durum böyle oluyor mâlûm. Sonrasında da r/lonely de 45 yaşına gelince "hayatımda hiç sevgilim olmadı, hiç kız eline dokunmadım, hiç sevmek ve sevilmenin verdiği hissi tadamadım, hiçbir kızla 3 saniye göz teması kuramadım ama bunlara rağmen 'alıştım ve mutluyum' " diyorsunuz... Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım mutlu falan değilsiniz hayatınız kupkuru geçmiş sizde onu "mutluyum" diyerek örtbas etmeye çalışıyorsunuz. Ben her zaman derim karşı cinssiz bir hayat çöl gibi bir hayattır yani hani kovboy filmlerinde olur ya düello olmadan önce aradan bir tüy yumağı geçer heh o gibi işte. Dediğime katılırsınız katılmazsınız o size kalmış ben böyle düşünüyorum. Hepimizin hayatı da öyle geçecek herhalde he![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.