Karşı cinsle aranız nasıl?

Karşı cins arkadaşlarım var. Ama genelde onların yanında çekingen davranıyorum ve kendimi rahat hissetmiyorum.

Her zaman dediğim gibi bariz bir şekilde hipergrami kurbanı oldukları için ilgim alakam yok, genel kültür seviyesi olarak, kişilik olarak çoğu dişiyi aşağı görüyorum ancak onlara uyuz oluyorum da diyemem, cinsel olarak ilgimi çekiyorlar işte.

Karşı cinsten arkadaşım yok benim de :/

Baba tarafı bir kuzen var.
Beraber büyüdük 3 yaş var arada.
Bir de benden 2 yaş küçüğü var, 3 yaş büyüğün kardeşi.

Onlar dışında yok aram.

Karşı cins ile kendi cinsimden daha iyi anlaşıyorum.
Sadıklar, işleri düşünce yazmıyorlar, her zaman yanımdalar, 4 yıl göz göze olduğum, okuduğum "erkek" dostum 3 aydır yazmazdı, şimdi paraya ihtiyacı varmış, onun için yazdı. Durumum var tanrıya şükür ama vermedim, vermem de ama her zaman yanımda olan birine o paranın 2 katı kadar harcarım, çekinmem.
Utanmam falan da yoktur, gerçekte de giderim yanına selam derim, tanışabilirim.

Karşı cins le alakam yok bu yaştada umurumda değil üstelik ortaokulda benimle uğraşan kız yüzünden kizlara ön yargım nefretim var.

Ben ortaokuldayken tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygıyla yaklaşıp, haklarını gözetmeye çalışırdım. Hatta hiçbirine küfür de etmişliğim yoktur. Aldığım atıştırmalıklardan istediler verdim. Borç istediler verdim. Onlara karşı hiçbir kötü davranışım olmamasına rağmen 8.sınıfta benim hakkımda ağır dedikodular yaptıklarını bir dostumdan öğrenmiştim. Hakkımda ne konuştuklarını da bilmiyorum zaten. Aklıma hiçbir şey de gelmemişti açıkçası. Ayrıca bir buluşmaya, gezmeye çağırdığımızda bir sürü bahane sıralardılar. O yüzden birkaç iyi dostumla da aynı düşünceye kapıldığımız için kızlarla aram pek iyi değildir. İyi niyetimin suistimal edilmesinden ve yüzüme gülünüp arkamdan saçma sapan şeyler sıralanmasından hiç mi hiç hoşlanmam. Eminim kimse hoşlanmıyordur da zaten. Yani kısacası, arkadaşlarınız sizin sınıfınızdan olsa dahi gözünüzün tutmadığı kimselerle, hele de kızlarla hiç arkadaşlık kurmayın, konuşmamaya çalışın hatta. Arkadaşlarınızı baştan iyi seçin ki sonradan ihanete uğrayanda çok üzülmeyin. Bazıları uyku kaçıracak cinsten ihanetlere maruz kalmış oluyor.
İyi kız arkadaşlarım var. Hepsi sohbeti hoş ve sıcak insanlar.
Bize rastlamadı pek. Türkiye'deki tecrübelerimden sonra Özbekistan'da bile kızlara mesafeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…