Karşı cinsle aranız nasıl?

İlk dediklerinde çok haklısın ona diyeceğim yok ama reis bazı dediklerimi yanlış anlamışsın, ben burada "karşı cinssiz hayat" dan bahsetmişim sen aşk sevgi mevgi falan anlamışsın yani ben bi kadın ile erkek arkadaş olabileceğine fakat uzun süreli arkadaş kalamayacaklarına inanan biriyim burda demek istediğim senin yıllarca karşı cinsten uzak kalman. Ben kendimden örnek vereyim mesela 4 yıldır hiçbir şekilde etkileşimde bulunmadım karşı cins ile rüyalarımda bile kaçıyordum karşı cinsden. Şu an bi geriye baktığımda hayatım gerçekten şu 4 sene boyunca kupkuru geçti ve günden güne daha da zorlaşıyor karşı cins ile iletişime geçmek aşırı zorlaştı ve büyük ihtimal da uzun yıllar boyunca böyle devam edecek. Yani gerçekten birileriyle bir şey yaşamak istiyorsan ilişki başlatmak başlatmak, evlenmek isteyebilirsin kimse sana zorla bunu yaptıramaz. Ama bizde o da olmadığı için ne yapalım yaşayanları izlemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Kanka kendinde söylüyorsun kadın ile erkek uzun süreli arkadaş kalamaz durum böyle olursa zaten kadınlarla başka ne ilişkisi kalıyor sevgili ilişkisi he sen iş ilişkisinden falan bahsediyorsan bilemem benim bildiğim 4 tane ilişki var arkadaşlık, sevgili aşk evlenme, iş ve aile ilişkisi aile ve işten bahsediyorsan tamam.

Şu aralar ben gibi yerle bir

Ne iyi ne kötü. Kız arkadaşım var ama konuşmuyoruz yani ara sıra. Kız zaten yok belki ileride olur ama denendi onaylanmadı. Kısaca kötüymüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…