Karşı cinsten dost olur mu?

Olur niye olmasın? Eğer kız aklı başında, popüler kültür kölesi değilse sevgili bile olmadan arkadaş olursunuz, her şeyi erkek kıza bağlamayın erkekle nasıl arkadaş olunuyorsa kızlarla da olunur.

Olmaz olamaz.

Sinema ve tatlı kavgalar dışı olur bence. Ben dost olarak gördüğüm kız arkadasimla sinemaya gitmem, tartisirim ama tatlı kavga ne demek onu tam anlayamadım.

Olmaz bende olur diye düşünüyordum ama bir yerden sonra sıkıyor çünkü istediğin gibi davranamıyorsun örnek olarak erkek arkadaşlarınla takıldığın gibi takılamazsın bir zaten baştan sıkıyor sevgili değilsin sarılmadır öpmedir cinselliktir hiçbir şey yok erkek arkadaş ortamınla bir olamaz zaten ama yani onun dışında dedikodu tarzından başka ne konuşulabilirki? Erkek olarak dedikodu tarzı muhabbet etmem edemem zaten kızda sevgili buldumu tekmeyi basar sana.

Eskiden olurdu derdim, ama şimdi bu soruyu kişisel deneyimlerimle cevaplayacak olursam hayır derim. Karşı cinsten dost olmaz.

Mümkün. Kesinlikle hiç bir şey hissetmemeniz gerek fakat. Benim vardı kavga ettik birdaha konuşmadık. Gerçekten erkek dostunuz gibi oluyor her türlü şakayı yapabiliyorsunuz. Birazda karşı tarafa bağlı şaka kaldırabilen düzgün birini bulmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…