Karşı cinsten dost olur mu?

Karşı cinsten arkadaşlarım oldu ama dostum hiç olmadı. Bu arkadaşlarımla bazen 2-3 saat muhabbet ettiğim dahi oldu ama birbirimizi görmediğimiz zamanlarda birbirimizi pek arayıp sormadık, sırdaşlık etmedik vs. normal bir erkek arkadaşımla ne isem onlarla da o oldum yani.

Onum için merak ediyorum, acaba karşı cinsten dost olur mu? Ara ara buluşacak, yalnızca ikimiz gezecek, birlikte tiyatrolara-sinemalara-konserlere gidecek, ara ara tatlı kavgalar edip barışacak, zor zamanlarımızda dertleşecek, haftada birkaç kez birbirimizi arayacak yani gerçek dostlar ne yaparsa yapacak ama birbirimize karşı aşk beslemeyeceğiz. Hatta ileride o bir oğlana vurulacak ve ben de onunla bu konu hakkında konuşup ona tavsiyeler verecek, onu kıskanmayacağım. Sizce tüm bunlar mümkün mü?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Olmaz olamaz.

Olmaz bende olur diye düşünüyordum ama bir yerden sonra sıkıyor çünkü istediğin gibi davranamıyorsun örnek olarak erkek arkadaşlarınla takıldığın gibi takılamazsın bir zaten baştan sıkıyor sevgili değilsin sarılmadır öpmedir cinselliktir hiçbir şey yok erkek arkadaş ortamınla bir olamaz zaten ama yani onun dışında dedikodu tarzından başka ne konuşulabilirki? Erkek olarak dedikodu tarzı muhabbet etmem edemem zaten kızda sevgili buldumu tekmeyi basar sana.

Karşı cinsten arkadaşlarım oldu ama dostum hiç olmadı. Bu arkadaşlarımla bazen 2-3 saat muhabbet ettiğim dahi oldu ama birbirimizi görmediğimiz zamanlarda birbirimizi pek arayıp sormadık, sırdaşlık etmedik vs. normal bir erkek arkadaşımla ne isem onlarla da o oldum yani.

Onum için merak ediyorum, acaba karşı cinsten dost olur mu? Ara ara buluşacak, yalnızca ikimiz gezecek, birlikte tiyatrolara-sinemalara-konserlere gidecek, ara ara tatlı kavgalar edip barışacak, zor zamanlarımızda dertleşecek, haftada birkaç kez birbirimizi arayacak yani gerçek dostlar ne yaparsa yapacak ama birbirimize karşı aşk beslemeyeceğiz. Hatta ileride o bir oğlana vurulacak ve ben de onunla bu konu hakkında konuşup ona tavsiyeler verecek, onu kıskanmayacağım. Sizce tüm bunlar mümkün mü?

Eskiden olurdu derdim, ama şimdi bu soruyu kişisel deneyimlerimle cevaplayacak olursam hayır derim. Karşı cinsten dost olmaz.

Mümkün. Kesinlikle hiç bir şey hissetmemeniz gerek fakat. Benim vardı kavga ettik birdaha konuşmadık. Gerçekten erkek dostunuz gibi oluyor her türlü şakayı yapabiliyorsunuz. Birazda karşı tarafa bağlı şaka kaldırabilen düzgün birini bulmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı