Karşıma hep cehalet ruhlu insan çıkıyor, ne yapmalıyım?

Hocam normal bir sohbetin ortasında mı böyle konular açıyorsunuz? Bazen ortama ayak uydurmak gerekiyor, senin kafanda kurguladığın tipte insan bulmak oldukça zor.

İlgi hastası olduğumu düşünüyorlar, ne yapmaya çalışsam o yüzden ciddiye almıyorlar. Ama benim öyle amacım yok

Benim bir insanlık suçum yok, bu yüzden sosyalleşme ve fikirleşme özgürlüğümü bana çok göremezsiniz.

İlgi hastası olduğumu düşünüyorlar, ne yapmaya çalışsam o yüzden ciddiye almıyorlar. Ama benim öyle amacım yok

Benim bir insanlık suçum yok, bu yüzden sosyalleşme ve fikirleşme özgürlüğümü bana çok göremezsiniz.
Hiç biri otururken ensesine gelip şaplattın veya bunun gibi şeyler yaptın mı? İlk mesajında da kanıt nitelikli demişsin neler oldu da neyi kabul etmediler?

Marketlerde satılan gıdaların içindeki sayısız katkı maddesinden ve yüzde yüz gerçek olmadığından bahsettim kanıt amaçlı bir muzlu süt aldım ve hepsine içinde yazanları okuttum. Bu kadar kanıta bence inandılar ama sırf değersiz gördükleri için beni, ciddiye almıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı