Karşıt düşünce forumlarına üye olmak sıkıntı yaratır mı?

Merhaba, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre ülkenin yönetim şekli cumhuriyettir ancak siz bu maddelere karşı somut bir eylem sağlamadığınızda, (örn. terör saldırısı, anayasa kitabı yakmak vb.) bu maddelere karşıt "görüş" beyan etseniz bile suç olmaz.

Merhaba, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre ülkenin yönetim şekli cumhuriyettir ancak siz bu maddelere karşı somut bir eylem sağlamadığınızda, (örn. terör saldırısı, anayasa kitabı yakmak vb.) bu maddelere karşıt "görüş" beyan etseniz bile suç olmaz.
Yok hocam sitede açtığım konular vesvese, namaz ve gelecek kaygısı ile ilgili konulardı zaten bu bahsettiğiniz durumları gördükten sonra direkt olarak üyelik iptali başvurusunda bulundum forumda. İnsanın aklıma bin türlü şey geliyor acıma adıma bir şey yaparlar mı adıma mesaj değiştirilir mi ya da yazılır mı diye, siteye 100k kişi kayıtlı. Umarım dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamam.

Dini konular hakkında araştırma yaparken ve aklımdaki soruları sormak için bir İslam'i foruma kayıt oldum ancak forumda cumhuriyet ve laiklik karşıtı konular vardı bundan rahatsız oldum, bunu fark ettikten sonra hesabımı silmelerini rica ettim ama hesabım devre dışı bırakılmış mesajlar ve profil halen duruyor. Gelecekte sıkıntı çıkartır mı hukuksal açıdan?

Sözler köşkü, hayalhanem gibi yerlerden araştır forumlar genelde bir tarikat taraftarları tarafından kullanıldığı için belki rahatsız etmiştir seni. Bahsettiğim yerlerin hem YouTube hem sosyal medya sayfaları var siyaset yapmıyorlar dinlerini yaşıyorlar gayet huzurlu bir ortam öneririm.

Sözler köşkü, hayalhanem gibi yerlerden araştır forumlar genelde bir tarikat taraftarları tarafından kullanıldığı için belki rahatsız etmiştir seni. Bahsettiğim yerlerin hem YouTube hem sosyal medya sayfaları var siyaset yapmıyorlar dinlerini yaşıyorlar gayet huzurlu bir ortam öneririm.
Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı olmaları beni rahatsız etti açık olmak gerekirse.

Dini konular hakkında araştırma yaparken ve aklımdaki soruları sormak için bir İslam'i foruma kayıt oldum ancak forumda cumhuriyet ve laiklik karşıtı konular vardı bundan rahatsız oldum, bunu fark ettikten sonra hesabımı silmelerini rica ettim ama hesabım devre dışı bırakılmış mesajlar ve profil halen duruyor. Gelecekte sıkıntı çıkartır mı hukuksal açıdan?
Bu ülkede son 20 yılda kim laiklik ve cumhuriyet karşıtı konuşma yapıp da ceza almış? Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Sebep? Türk atalarına düşman ve cumhuriyet düşmanlarına neden iğrenç demememiz gerekiyor? Osmanlı atalarımızı severken cumhuriyet atalarımız ve bu ülkenin kurucusu ve onun ilkelerine hakaret edenler ve karşı gelenlere iğrenç kelimesi bile iltifat gelir.
Yazamamışım doğru düzgün kusura bakmayın ama siz anladınız işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı