Kart bıçak taşımak suç mudur?

Bu tarz şeyleri korkutmak için diye alıp sonrasında karşınızdakini daha fazla kışkırtıyorsunuz bilginize.

Alakası bile yok. elimde olsa silahla gezerim. kim kışkırıyorsa kışkırsın. yarın bir gün ailenden biri öldürülürse ona da kışkırmış, o yüzden öldürdü dersin artık.

Bu arada ben de 14 yaşındayım kelebek taşıyorum ve bir sıkıntısı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Belki de 14 yaşında olduğundan bu yorumu yaptın güzel kardeşim. Birisi sözlü tartışmada seninki gibi bir kelebek kullanmaya kalkarsa sonuç ortada. Tartışmalardan ve kavga ortamlarından uzak durmak en güzelidir.

İstanbul gibi bir yerde kimin kim olduğu belli değilken taşımak zorunluluk haline geldi bunun yaşlan alakası yok. Zaten taşımanın amacı sözlü tartışma değil ki? Haraç kesecek adamın laftan anlayacak hali mi var da taşımayın gibi bir cümle kullanıyorsun. Sanırım hayatında hiç yaşamamışsın. Bunun yanında travmatik etkileri var. Adamları bıçaklarsan en azından nefsi müdafa oluyor yani bıçaklamakta her türlü haklıyız. 16 milyon nüfuslu bir yerde 2-3 kekoya rastlamak da zor değil. Ülkenin durumu belli zaten ufacık çocukların 1-2 haftalık paralarına konmuş rezil herifler için bire bir çözüm. Hayat kurtarıyor alın aldırtın.

Adamları bıçaklarsan en azından nefsi müdafa oluyor yani bıçaklamakta her türlü haklıyız.

Böyle bir durum için her türlü haklı olamazsınız. Hane dışında ise şartlar denk olmalı. Size edavatsız saldıranı bıçaklamak, meşru müdafaaya girmeyebilir. Durumlar, yasalar çerçevesinde değerlendirilir.

X-rayde görünür, AVM'ye sokmazlar. Havaalanında zaten sıkıntı çıkarırlar.

Havaalanı konusunda haklısın da, yani AVM'ye girerken üzerime bütün silah envanterini takayım o X-rayden geçerken ötmeme rağmen üst aramıyorlar.

Kral çok belalısın sen ya, kız falan da düşüyor mu?

Alma taşıma gerek yok okula havalimanınaa AVM'ye getirme illede taşıyacaksan.

Ben serseriler için konuştum. Zaten kavgada bıçak kullanmaya da karşıyım. Serserilerde 1 tane değil 3 5 tane bıçak bile olabiliyor güvenlik meselesi burada anlatmaya çalıştığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…