Kart bilgileriyle başkasına para nasıl gönderilir?

Semih011

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi benim bir kart var. Böyle kırasım geliyor. Şimdi kartta kart numaram, SKT ve CVV var. Şimdi ben başkasının IBAN'ına para gönderemiyorum. Sadece alıp internette alışveriş yapacaksam bu üç bilgiyi girince para kesiliyor. Şimdi ben bu parayı Ziraat Bankası'na göndermek istiyorum. Olur mu acaba, yani bu 3 bilgiyi bir yere versem, sonra para kesilse sonra geri yükleyerek başka banka olan Ziraat nasıl alabilirim, yani ben bu üç bilgiyi vererek nasıl parayı Ziraat'e aktaracağım? Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınız kredi kartı mı, banka kartı mı, ön ödemeli kart mı? Banka kartıysa fastPay uygulamasına para yükleyerek oradan gönderebilirsiniz. Kredi kartıysa veya ön ödemeli kartsa da Papara veya Paycell üzerinden gönderebilirsiniz.

Kartınız tam olarak nedir? Hangi banka veya finans kuruluşu tarafından verildi? Kredi kartı mı, banka kartı mı yoksa ininal gibi bir ön ödemeli kart mı? İlgili kart kuruluşunun parayı çekmeye imkan veren bir internet sayfası veya uygulaması yok mu? ATM'den çekmek mümkün değil mi?

Eğer bunlar mümkün değilse ilgili kartı BKM Express veya fastPay gibi bir uygulamaya ekleyerek oradan göndermeyi deneyebilirsiniz.

Kartınız kredi kartı mı, banka kartı mı? Banka kartıysa fastPay uygulamasına para yükleyerek oradan gönderebilirsiniz. Kredi kartıysa da Papara üzerinden gönderebilirsiniz.

fastPay ile bu 3 bilgiyi girerek para alabilir miyim hesabımdan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınız banka kartıysa yükleme yapabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar ve kredi kartları olmuyor. Onlar için Paycell veya Papara kullanmalısınız.

Kartınız tam olarak nedir? Hangi banka veya finans kuruluşu tarafından verildi? Kredi kartı mı, banka kartı mı yoksa ininal gibi bir ön ödemeli kart mı? İlgili kart kuruluşunun parayı çekmeye imkan veren bir internet sayfası veya uygulaması yok mu? ATM'den çekmek mümkün değil mi?

Eğer bunlar mümkün değilse ilgili kartı bkm Express veya fastPay gibi bir uygulamaya ekleyerek oradan göndermeyi deneyebilirsiniz.

Ön ödemeli kart ama nedense göndermeyi yasaklamış. Sadece bu üç bilgiyi girerek para kesiliyor.

Ön ödemeli kartsa Paycell'i veya Papara'yı kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı