Kart olmadan VP nasıl alınır?

inferno2112

Femtopat
Daha fazla  
A101, bir, şok marketlerde önceden RP pin satılıyordu hala satiliyor mu eğer satiliyorsa onu VP dönüştürebiliyoruz diye biliyorum.
Veya Google Play kod ile VP alabilir miyim herhangi şekilde?

A101, bir, şok marketlerde önceden RP pin satılıyordu hala satiliyor mu eğer satiliyorsa onu VP dönüştürebiliyoruz diye biliyorum.
Veya Google Play kod ile VP alabilir miyim herhangi şekilde?

Migros'larda var diye biliyorum veya Teknosa MediaMarkt gibi büyük zincir teknoloji mağazalarında.

Araştırdım Riot e-pinler 3 oyunda da kullanılıyor lor Valorant ve LoL'de ama farklı sayıda oluyor yani mesela 400RP'lik bir kod 300vpye tekabül ediyor.

Çok acil değilse Papara'ya kayıt olup adresine Papara kart isteyebilirsin en azından VP kaybın olmaz malum VP fiyatları arttı ve artmaya devam edecek gibi duruyor.

Çok acil değilse Papara'ya kayıt olup adresine Papara kart isteyebilirsin en azından VP kaybın olmaz malum VP fiyatları arttı ve artmaya devam edecek gibi duruyor.
Alabilsem bende o yolu tercih edecektim ama hem kimliğim fotoğrafsız hemde velim papara vb. İzin vermiyor

Dostum bişey buldum paparaya onaysız kayıt olup şok,Teknosa vb. Üzerinden para aktarabiliyoruz ve paparanin kendi uygulamasından riot pin alabiliyoruz bu şekilde olur diye düşünüyorum senin bir bilgin varmı?

Son düzenleme:
Alabilsem bende o yolu tercih edecektim ama hem kimliğim fotoğrafsız hem de velim Papara vb. izin vermiyor.

Dostum bir şey buldum Papara'ya onaysız kayıt olup şok, Teknosa vb. üzerinden para aktarabiliyoruz ve Papara'nin kendi uygulamasından Riot pin alabiliyoruz bu şekilde olur diye düşünüyorum senin bir bilgin var mı?

Fiyatları diğer sitelere göre biraz daha pahalı ancak kart çıkartamıyorsan mantıklı bir seçenek olur en azından VPden kayıp vermessin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı