Merhaba, Epic Games üzerinden Dying Light 2 Black Friday Edition almaya çalışıyorum fakat."looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" diye bir hata alıyorum. Kısacası kartım reddediliyor sanırım. Yardım edebilecek var mı?
Bu sorun son 3 gündür bende de mevcut daha önce satın alabiliyorudm 3 banka kartı 1 kredi kartı denedim hep aynı Steam'den vs satın almada sorun yok sorun Epic Store da muhtemelen
Çözüm bulan var mı? 8 gündür ne paket ne oyun alamıyorum. 6 farklı kart ile denedim sonuç. Aynı hep. Destek pek destek olamıyor ezbere gülümseyen cevaplar sadece.
Çözüm bulan var mı? 8 gündür ne paket ne oyun alamıyorum. 6 farklı kart ile denedim sonuç. Aynı hep. Destek pek destek olamıyor ezbere gülümseyen cevaplar sadece.
Ödeme yaparken "Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods" tarzı bir hata veriyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aktif olan tüm ödeme yöntemlerinizi silin ve an az 3 gün en fazla 1 hafta olmak kaydı ile hiç alışveriş yapmayın platform üzerinden.