Kart sahibine kapalı işlem hatası

berkays55

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. GameGaraj'dan bir sistem almak istiyorum kredi kartına taksitle. Kartın 7000 lira limiti var, alacağım sistem 5800 lira. Ancak almaya çalıştığımda kart internet alışverişine açık olduğu halde sistem "kart sahibine kapalı işlem" şeklinde bir hata veriyor ve sistemi alamıyorum. Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankanızı arayıp durumu izah edin, en mantıklı yol bu olacaktır.
Hesap babamın üstüne ancak İscep uygulamasının telefon numarası benim üstüme babam interneti kullanmayı bilmediği için. Benim telefonuma onay kodu geliyor, bu şekilde denedim ama o hatayı verdi. Babam aradı daha sonra banka yüksek meblada işlem yapılıyor diye bilgi vermiş, babamın telefonuna farklı bir onay kodu gelmiş. Akşam geldiğinde o kodu deneyeceğim veya bankayı arayacağız mecbur son çare. Umarım yardımcı olurlar.
Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba?

Son düzenleme:
Büyük meblağ çekmeye çalıştığın için karta uyarı gelmiş müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verirseniz sizin alışverişi yaptığınıza dair tüm izinleri verir size sorun kalmaz.

Büyük meblağ çekmeye çalıştığın için karta uyarı gelmiş müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verirseniz sizin alışverişi yaptığınıza dair tüm izinleri verir size sorun kalmaz.

Anladım, çok teşekkür ederim. Ben alım işlemini de iptal ettim siteden. Akşam bankayı aradıktan sonra tekrardan işlem yaptığımda çözülür sorun diyorsunuz yani. Ayrıca İşCep'i de bloke etmişler ne alakaysa. :D
Büyük meblağ çekmeye çalıştığın için karta uyarı gelmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi verirseniz sizin alışverişi yaptığınıza dair tüm izinleri verir size, sorun kalmaz.

Kartı falan da bloke etmişler İşCep ile birlikte. Çıldırmamak elde değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı