4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 21 Mart 2023 #1 Ekteki gibi beyaz renk kart şeklinde USB alıp kendim guaj boya ile süslemek istiyorum, kurumsal yerler için bunların reklam baskılısını üreten yerler var duyduğuma göre ama nereden beyaz renk düz şekilde sipariş edebilirim?
Ekteki gibi beyaz renk kart şeklinde USB alıp kendim guaj boya ile süslemek istiyorum, kurumsal yerler için bunların reklam baskılısını üreten yerler var duyduğuma göre ama nereden beyaz renk düz şekilde sipariş edebilirim?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 21 Mart 2023 #2 Zamanın'da migros baskılı almışım. Duruyor köşede. Şuan bilemiyorum pahalı olabilir.
4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 21 Mart 2023 #3 599108 dedi: Zamanın'da migros baskılı almışım. Duruyor köşede. Şuan bilemiyorum pahalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa linkini geçmiş siparişlerinizden bakıp verebilir misiniz, hiç olmadı üzerinden beyaz renkle geçer, kuruyunca boyarım.
599108 dedi: Zamanın'da migros baskılı almışım. Duruyor köşede. Şuan bilemiyorum pahalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa linkini geçmiş siparişlerinizden bakıp verebilir misiniz, hiç olmadı üzerinden beyaz renkle geçer, kuruyunca boyarım.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 21 Mart 2023 #4 487321 dedi: Zahmet olmazsa linkini geçmiş siparişlerinizden bakıp verebilir misiniz, hiç olmadı üzerinden beyaz renkle geçer, kuruyunca boyarım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen migros üzerin'den aldım ben. Kişiye Özel 32 gb kart usb bellek Kişiye Özel 32 gb kart usb bellekİstenilen logo. İsim resim renkli basım yapılır www.tahtakaledeyiz.com Şu ürünü görmüşsündür sanırım. Pek satılmıyor gibi. Site hakkında bir bilgim yok onu'da söyleyeyim.
487321 dedi: Zahmet olmazsa linkini geçmiş siparişlerinizden bakıp verebilir misiniz, hiç olmadı üzerinden beyaz renkle geçer, kuruyunca boyarım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen migros üzerin'den aldım ben. Kişiye Özel 32 gb kart usb bellek Kişiye Özel 32 gb kart usb bellekİstenilen logo. İsim resim renkli basım yapılır www.tahtakaledeyiz.com Şu ürünü görmüşsündür sanırım. Pek satılmıyor gibi. Site hakkında bir bilgim yok onu'da söyleyeyim.
Mr.Mordekaiser Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #5 Sanırsam bunlar promosyon kartlar fakat bazı minik siteler kişiye özel halini üretiyor bulduğum 1 link var Link Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz.
Sanırsam bunlar promosyon kartlar fakat bazı minik siteler kişiye özel halini üretiyor bulduğum 1 link var Link Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz.
4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 21 Mart 2023 #6 Mr.Mordekaiser dedi: Sanırsam bunlar promosyon kartlar fakat bazı minik siteler kişiye özel halini üretiyor bulduğum 1 link var Link Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için, oranın müşteri hizmetlerine de sordum, düz renk beyaz olarak da gönderebiliyorlarmış. Mr.Mordekaiser dedi: Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok, hayır. Almamın tek sebebi boyamak. (Neden bu boyamanın bu kadar önemli olduğunu sormayın )
Mr.Mordekaiser dedi: Sanırsam bunlar promosyon kartlar fakat bazı minik siteler kişiye özel halini üretiyor bulduğum 1 link var Link Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ilginiz için, oranın müşteri hizmetlerine de sordum, düz renk beyaz olarak da gönderebiliyorlarmış. Mr.Mordekaiser dedi: Ama illaki kart şeklinde olması gerekmiyorsa 200 TL bandına iyi bir Flash bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok, hayır. Almamın tek sebebi boyamak. (Neden bu boyamanın bu kadar önemli olduğunu sormayın )