Kart yasal limit sınırı yüzünden açılamıyor

MMahmut

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bugün Garanti Genç kredi kartına başvurdum. Başvuru olumlu fakat yasal limit sınırı gibi bir şey yüzünden reddedilmiş. Sadece bir tane Halkbank kredi kartım var, o da üniversitenin kendi verdiği. Ben ayrıca hiçbir bankadan açamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_5953.jpeg
    IMG_5953.jpeg
    191,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir geliriniz var mı? Halkbank'daki kredi kart limitiniz nedir? Borcunuz var mı o kartta güncel olarak? Bunlara bakıyorlar.

Herhangi bir geliriniz var mı? Halkbank'daki kredi kart limitiniz nedir? Borcunuz var mı o kartta güncel olarak? Bunlara bakıyorlar.

Var ancak belgelenebilecek türde değil, 2000 TL üniversitenin kendi verdi ben hiçbir şey yapmadım, şu an var borcu ödersem açtırabilir miyim orada sanki limitle alakalı bir şey deniyor ve galiba BDDK öğrencilere sadece 2000 TL limit vermiş.

Merhaba arkadaşlar, bugün Garanti Genç kredi kartına başvurdum. Başvuru olumlu fakat yasal limit sınırı gibi bir şey yüzünden reddedilmiş. Sadece bir tane Halkbank kredi kartım var, o da üniversitenin kendi verdiği. Ben ayrıca hiçbir bankadan açamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Başvuru yaparken gelire 2000 TL mi yazdınız?

Hayır telefonla aradıklarında normal gelirimi söyledim. Bu 2000 TL limitli olan kartta ben hiçbir şey yapmadım üniversiteye kayıt oldum ardından Halkbank otomatik olarak yolladı gelir bilgim vs sorulmadı.
Üniversiteniz Halkbankla çalıştığı için olabilir. Hangi üniversite? Eğer isterseniz o kredi kartını iptal ettirip Garantiden çıkartmayı deneyebilirsiniz. Ama bence bu 2 bin lira limitli kartı 3-4 ay kullanıp bir kredi skoru oluşturup öyle başvurmanız. Kredi skorunuz olmazsa Garanti de 2 bin lirada açabilir limiti.

Üniversiteniz Halkbank'la çalıştığı için olabilir. Hangi üniversite? Eğer isterseniz o kredi kartını iptal ettirip garantiden çıkartmayı deneyebilirsiniz. Ama bence bu 2 bin lira limitli kartı 3-4 ay kullanıp bir kredi skoru oluşturup öyle başvurmanız. Kredi skorunuz olmazsa garanti de 2 bin lirada açabilir limiti.

Evet Halkbank ile çalışıyor benim anlamadığım ise sadece bir bankaya mı bağımlıyım birden fazla bankadan kredi kartı çıkartamıyor muyum?

Evet Halkbank ile çalışıyor benim anlamadığım ise sadece bir bankaya mı bağımlıyım birden fazla bankadan kredi kartı çıkartamıyor muyum?
Çıkartabilirsiniz ama şuanda herhangi bir kredi skorunuz oluşmadığı için limitiniz 2 bin liraya sınırlı. Biraz kullanırsanız limitiniz artar ve başka bankalardan da kredi kartı çıkarabilirsiniz.

Peki şu anda yapabileceğim herhangi bir şey var mı şu anda hiçbir şekilde çıkartamam değil mi bu garantiden kartı.
Hocam "Anahtar Kart" diye bir kartları var. Siz hesabınıza belirli bir miktarda para atıyorsunuz, onlar o parayı bloke ediyor ve size attığınız paranın %80 i kadar limitli bir kredi kartı veriyor. Belli bir ay kullandıktan sonra da anahtar kartı iptal edip diğer kartlardan alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı