Çözüldü Steam Karta iade olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkesx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün 27 dolar ile Elden Ring aldım fakat umduğum gibi çıkmadı. Ben de başka bir oyun bulamayıp karta iade etmek istedim. İade ekranında kartım yoktu. Arkadaşım kendi hesabında dendiğinde ise karta iade edebiliyordu. Steam ile ilişkilendirilmiş bir kartım da var. Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Çözüm
Ödemeyi kartla mı yaptınız yoksa cüzdan bakiyesi ile mi?

Destek sayfasnda diyor ki; "İadeyi Steam cüzdanı üzerinden veya satın alma işlemini yaptığınız ödeme yöntemi ile geri alacaksınız. Herhangi bir sebeple, kullandığınız ödeme yöntemi ile Steam tarafından iade işlemi yapılamazsa, iade edilecek miktar Steam cüzdanınıza eklenecek"

Cüzdan bakiyesinden ödeyip karta iade alamıyorsunuz. Kart ile ödeme yaptıysanız ya kartınıza ya da cüzdana iade alabiliyorsunuz.
Ödemeyi kartla mı yaptınız yoksa cüzdan bakiyesi ile mi?

Destek sayfasnda diyor ki; "İadeyi Steam cüzdanı üzerinden veya satın alma işlemini yaptığınız ödeme yöntemi ile geri alacaksınız. Herhangi bir sebeple, kullandığınız ödeme yöntemi ile Steam tarafından iade işlemi yapılamazsa, iade edilecek miktar Steam cüzdanınıza eklenecek"

Cüzdan bakiyesinden ödeyip karta iade alamıyorsunuz. Kart ile ödeme yaptıysanız ya kartınıza ya da cüzdana iade alabiliyorsunuz.

Çözüm
Oyunu kart ile mi aldınız? Yoksa cüzdanla mı aldınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı