Ben de sizin gibi allak bullak oluyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorumKasiyer: Nakit mi ? Kart mı ?
Ben : karttan deneyelim olmazsa nakit
Sonuç : Anlamsız bakışlar![]()
Nasıl bir kart merak ettim hiç haberim yokBabamın eski üretici kartı var süresi dolmuş.. Her kasiyer 100k+ limiti olduğunu biliyor. Kartla geçelim diyorum ardından cüzdandan üretici kartın arkasından bankkartı çıkartıyorum. Kasiyerde bir gülümseme. Ardından 15Tl'lik alışverişimle marketten ayrılıyorum.
Ben merhaba dediğim an ödeme neyle olacak diyorlar o sırada kartı uzatayim o zaman susupBen direk kartı veriyorum hiçbir şey söylemeden.
Kartla ödeyeceğim desem anlarlar mı? Yoksa debit kart demem şart mı?siz konuyu kendi tarafınızda karıştırmışsınız. debit kart ile ödeme yapacağınızı belirtin yeterli.
Profil resminizdeki gibi fotoğrafları nasıl bulabilirim?Babamın eski üretici kartı var süresi dolmuş.. Her kasiyer 100k+ limiti olduğunu biliyor. Kartla geçelim diyorum ardından cüzdandan üretici kartın arkasından bankkartı çıkartıyorum. Kasiyerde bir gülümseme. Ardından 15Tl'lik alışverişimle marketten ayrılıyorum.
Son düzenleme: