Karton kutuyu bilgisayar kasası olarak kullanma

Güzel, kablolamayı geliştirdiğiniz ve fan eklemesi yaptığınız ikinci bir versiyonu da gelir mi?
Aslında çok farklı bir şey düşünüyorum yapabilirsem onun ayrı bir konusunu açacağım. Kablolama için PSU kapağı benzeri bir şey takacağım.
@Beypazarı Maden Suyu @HABAR sizi etiketlerim o konuya.
Tahtadan yapsaydın bari karton sakat olur kaldır koy iki defa toz almaya kalksan parçalar git gel yapar
Elimle biraz taşıdım çok sorun çıkmadı. Hor kullanmazsam çok sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Konuyu Google'da mı gördünüz?

Son düzenleme:
Versiyon 2 şu şekilde olabilir aslında: .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HAHAHA Gerçekten gördüğümde gerçekmi dedim öyleymiş.Bu arada eline sağlık herkes yapamaz bunu sıcaklık değerlerini tam tamına paylaşırsan sevinirim.vallahi şahane ya

@Ali Reis Çok memnunum, mükemmel bir şey. Kasanın büyük yer kaplamasından kurtuldum. Sıcaklık olarak biraz sıcak çalışıyor ama benim için dert değil. UV yapmayı düşünüyorum. 80-85 derece arasında gidip geliyor 15 dakikalık OCCT testinde. Hava akışını arttırmak için biraz daha delik bırakabilirim. Konuyu Google'da aratırken mi gördünüz?

Opera'yı açtığımda direk altta haberler gözüküyor PC'yi açtığımda kesinlikle bir yarım saat bir saat dolanırım konulara göz atarım. Yani Google'da aratarak bulmadım karşıma çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…