Karttan alınan içecekte tütün mamülleri yazıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Arkadaşlar bugün bir tane büfeden 35 TL'ye Sprite içecek aldım babamın kartından ve bankanın uygulamasında 35 TL tütün mamulleri alışverişi olarak gözüküyormuş. Eve geldim babam bana hesap sordu sen sigara mı içiyorsun diye. Böyle bir şey nasıl olabilir? Sinirden babama küfrettim çıldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bir tane büfeden 35 TL'ye Sprite içecek aldım babamın kartından ve bankanın uygulamasında 35 TL tütün mamulleri alışverişi olarak gözüküyormuş. Eve geldim babam bana hesap sordu sen sigara mı içiyorsun diye. Böyle bir şey nasıl olabilir? Sinirden babama küfrettim çıldıracağım.
Tekel bayii tarzı bir yerden aldıysan onların sattığı bütün ürünler karta tütün ürünü olarak yansıyor.
Ayrıca babana "35 liraya sigara mı var" falan da diyebilirsin bence.

Aldığınız dükkanın POS'taki adı tütün satılan genel bir yer ise karta dükkanın ismi geçiyor babanız bu yüzden durumu yanlış anlamıs tütüncü tarzı bir yerden alışveriş yapmıssınız

Tekel bayii tarzı bir yerden aldıysan onların sattığı bütün ürünler karta tütün ürünü olarak yansıyor.
Ayrıca babana "35 liraya sigara mı var" falan da diyebilirsin bence.

Öyle söyledim zaten.

Fiş almadınızmı hocam? Onu gösterseydiniz.

Yok hocam almadım.

Dükkan ruhsatıyla alakalı olabilir veya POS cihazı başka birine aittir. Benim kaydolduğum spor salonu ekstrede inşaat malzemeleri olarak geçiyor, başkasına ait POS ciha.

Hocam buradan daha önce de bir şeyler almışlığım var daha önce böyle bir şey yaşanmamıştı.

Babana keşke sigara 35 TL olsa de üzülür ve tütün mamülü almadığına inanır.

Daha 1 ay önce sigara içiyordum ve karttan alıyordum zaten keşke 35TL olsaydı :)

Aldığınız dükkanın POS'taki adı tütün satılan genel bir yer ise karta dükkanın ismi geçiyor babanız bu yüzden durumu yanlış anlamıs tütüncü tarzı bir yerden alışveriş yapmıssınız.

Yok hocam düz büfe ve buradan daha önce de bir şeyler aldım.

Öyle söyledim zaten.

Yok hocam almadım.

Hocam buradan daha önce de bir şeyler almışlığım var daha önce böyle bir şey yaşanmamıştı.

Daha 1 ay önce sigara içiyordum ve karttan alıyordum zaten keşke 35TL olsaydı :)

Yok hocam düz büfe ve buradan daha önce de bir şeyler aldım.

Babanız halen sinirli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı