Kaş alımından sonra kaşlar daha gür çıkar mı?

Dt.sirrange

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı. 15 yaşındayım ve kaşlarımın ortası birleşik ve ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Kuaföre gittiğimde sordum aldırabilir miyim diye. Sakin aldırma çok çabuk çıkar, daha çok çıkar, gürleşir gibi şeyler söyledi. Bazı blog yazılarına baktım 2-4 hafta arasında çıktığını ve çok da gürleşmediğini söylüyorlardı. Benim de kafam karıştı yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürleşme diye bir şey yoktur. Özür dileyerek söylüyorum aptal kuaförüm yüzünden ben 15 yaşımda almamıştım, okulda dalga geçiyorlardı. Cımbız veya ip ile alırsanız gür çıkma olayı yoktur. Bakımlı olmak her zaman iyidir. Çıkarsa tekrar kuaföre gidin veya anneniz ip ile alabilir. Kendinde cımbız ile alabilirsin.

Kaşlarınızın arasını evde cımbızla alabilirsiniz ama diğer taraflarına şekil vermeye çalışmanızı tavsiye etmem. 2- 3 haftada bir ortada çıkan yeni kaşları tekrar cımbızla alırsınız.

Herkese çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Benim için büyük bir sorundu. Artık aklımda soru işareti kalmadı teşekkürler tekrardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı