Kas çalışma programı nasıl?

masad34

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. Bu program nasıldır? Bir gün yap bir gün tatil şeklinde.

• 1. gün
    Bacak, biceps
  • 2. gün
    Omuz, bilek
  • 3. gün
    Sırt, biceps
  • 4. gün
    Göğüs, triceps
4 gün yazdığıma bakmayın. Hepsini sırayla yapacağım yani bir güne belli bir hareket yok, sıra hangisinde ise onu yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi bir program değil. Haftada 3 gün yapacaksanız Fullbody yapın.

Öyle bir şey yok dostum. Antrenman saat dolduğu zaman değil, bittiği zaman biter.
Hocam peki tüm kaslarda normalde yaptığım hareket, set ve tekrarlara devam edebilir miyim yoksa yeni mi bulayım?

Hocam peki tüm kaslarda normalde yaptığım hareket, set ve tekrarlara devam edebilir miyim yoksa yeni mi bulayım?
Hangi hareketleri kaç set yaptığını bilmiyorum. Her bölgeye 2 temel hareket seçip 3 set yap yeterli olur.

Hangi hareketleri kaç set yaptığını bilmiyorum. Her bölgeye 2 temel hareket seçip 3 set yap yeterli olur.
Hocam küçük kas grupları 3 hareket 4 set, büyükler 4 hareket 4 set yapıyorum. Yine böyle yapsam olur mu yoksa sizin dediğiniz gibi mi yapayım?

Hocam küçük kas grupları 3 hareket 4 set, büyükler 4 hareket 4 set yapıyorum. Yine böyle yapsam olur mu yoksa sizin dediğiniz gibi mi yapayım?
Brom haftada 3 gün çalıştığına göre bir günde 12-16 setten haftalık 36-48 set oluyor bu çok fazla. Şimdilik dediğim gibi yapabilirsin yaklaşık 1 ay sonra artık farklı split programlara geçersin. Takıldığın bir yer olursa mutlaka sor çekinme.

Hocam sizin dediğiniz gibi olunca her bölgeye 6 set günde 48 set oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…