Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #1 Kas gelişimi nasıl olur? Arkadaşlar özellikle sırt, karın, bacak, omuz kaslarımın gelişmesi gerekli nasıl bir yol izlemem gerekli?
Kas gelişimi nasıl olur? Arkadaşlar özellikle sırt, karın, bacak, omuz kaslarımın gelişmesi gerekli nasıl bir yol izlemem gerekli?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 1 Ağustos 2022 #2 Full body yaparak güzel gelişirsin. Program hazırla kendine çekiş itiş hareketleri tek tek söylersem çok uzar konu araştırıp bul.
Full body yaparak güzel gelişirsin. Program hazırla kendine çekiş itiş hareketleri tek tek söylersem çok uzar konu araştırıp bul.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 GYM'e gidiyorsan PPL idman bak. Evdeysen calisthenics bakabilirsin.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #4 Rustin Cohle dedi: Full body yaparak güzel gelişirsin. Program hazırla kendine çekiş itiş hareketleri tek tek söylersem çok uzar konu araştırıp bul. Genişletmek için tıkla... Kifozum var onun için sırt, karın, bacak, omuz bölgelerine ağırlık vermek istiyorum. Pluxy01 dedi: GYM'e gidiyorsan PPL idman bak. Evdeysen calisthenics bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... PPL İdmanı sanırım şey 1 günde tüm vücudu yapmaktansa günlere bölerek adam akıllı yapmak gibi bir şey değil mi biraz araştırdımda.
Rustin Cohle dedi: Full body yaparak güzel gelişirsin. Program hazırla kendine çekiş itiş hareketleri tek tek söylersem çok uzar konu araştırıp bul. Genişletmek için tıkla... Kifozum var onun için sırt, karın, bacak, omuz bölgelerine ağırlık vermek istiyorum. Pluxy01 dedi: GYM'e gidiyorsan PPL idman bak. Evdeysen calisthenics bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... PPL İdmanı sanırım şey 1 günde tüm vücudu yapmaktansa günlere bölerek adam akıllı yapmak gibi bir şey değil mi biraz araştırdımda.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 Siberci07 dedi: Kifozum var onun için sırt, karın, bacak, omuz bölgelerine ağırlık vermek istiyorum. PPL İdmanı sanırım şey 1 günde tüm vücudu yapmaktansa günlere bölerek adam akıllı yapmak gibi bir şey değil mi biraz araştırdımda. Genişletmek için tıkla... Evet. Kasları grupluyoruz. İtme ve çekme hareketlerinde farklı kas grupları çalışıyor.
Siberci07 dedi: Kifozum var onun için sırt, karın, bacak, omuz bölgelerine ağırlık vermek istiyorum. PPL İdmanı sanırım şey 1 günde tüm vücudu yapmaktansa günlere bölerek adam akıllı yapmak gibi bir şey değil mi biraz araştırdımda. Genişletmek için tıkla... Evet. Kasları grupluyoruz. İtme ve çekme hareketlerinde farklı kas grupları çalışıyor.