Kaş nasıl kalınlaştırılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Genelde yakışıklı erkeklere baktığımda kaşları kalın ve güzel cidden ama benim kaşım biraz ince ve kız kaşı gibi yani. Bende bunu kalınlaştırmak istiyorum. Yaşım 18 ve aşağıdaki benim kaşım, neler kaşımı kalınlaştırır?
Not: Kaşlarımı aldıran birisiyim, yani kaşlarımın ortasını ve kötü duranları, öyle inceltme işlemi yapmadım hiç.

Sarımsak ve zeytinyağı ikilisini yapıp sakala sürüyorlar sakal çıkmaya başlıyormuş acaba düzgün şekilde dikkatliçe kaşa da yapılır mı? Sakalı denemedim.

Dosya Ekleri

• 1740492260580.png
    1740492260580.png
    241,1 KB · Görüntüleme: 110
"Yakışıklı erkeklerin kaşları kalındır" algısına nereden kapıldın bilmiyorum ama böyle bir şey yok. Hatta tam tersi bile sayılabilir. Kaşların gayet güzel, feminen falan durmuyor. İlla kalınlaştıraçağım diyorsan da hint yağı veya kaş serumları iş görür fakat bana kalırsa pişman olacaksın.

Genelde yakışıklı erkeklere baktığımda kaşları kalın ve güzel cidden ama benim kaşım biraz ince ve kız kaşı gibi yani. Bende bunu kalınlaştırmak istiyorum. Yaşım 18 ve aşağıdaki benim kaşım, neler kaşımı kalınlaştırır?
Not: Kaşlarımı aldıran birisiyim, yani kaşlarımın ortasını ve kötü duranları, öyle inceltme işlemi yapmadım hiç.

Sarımsak ve zeytinyağı ikilisini yapıp sakala sürüyorlar sakal çıkmaya başlıyormuş acaba düzgün şekilde dikkatliçe kaşa da yapılır mı? Sakalı denemedim.
O gördüğün oyunculardaki modellerdeki vs yakışıklı dediğin kişilerin kaşları microblading uygulanmış ve tasarım yapılmış kaşlar o yüzden dolu dolu ve şekilli. Bu işlem de dövme prensibi ile çalışır mikro pigmentler enjekte eder iğne kaşlara.
Yok sarımsak sür yok soğan sapı rendele biraz bulgur haşla , erkek kalkan balığının pullarını sok falan alayı hikaye bir işe yaramaz. Kaşların da normal fakat aldırma çok kötü duruyor doğallıktan uzak duruyor ortasını al yeter.

Hocam hiçbir şeye boşuna para kaptırma çünkü ne kadar uğraşsanda istediğin kalınlaşmayı alamayacaksın böyle bence yeteri kadar doğal ve normal.

"Yakışıklı erkeklerin kaşları kalındır" algısına nereden kapıldın bilmiyorum ama böyle bir şey yok. Hatta tam tersi bile sayılabilir. Kaşların gayet güzel, feminen falan durmuyor. İlla kalınlaştıraçağım diyorsan da hint yağı veya kaş serumları iş görür fakat bana kalırsa pişman olacaksın.
Hocam genelde o hunter eyes dedikleri olayı yapmaya çalışıyorum yüzümü iyi hale getirmeye çalışıyorum ve tüm izlediğim videolarda kalın kaşları vardı. Yani kalın dediğim , gibi güzel duruyordu benimde kaşım ince yani. Ama çoğunluk normal diyorsa tamam bir şey yapmayacağım.

Tamam arkadaşlar teşekkür ederim bu korkumda bitti, herkese iyi sosyaller.

Biberiye yağı kullanabilirsin ancak böyle şeyleri psikolojini önemsiyorsan fazla umursamamaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı