5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 10 Kasım 2023 #1 Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen.
Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 10 Kasım 2023 #2 518900 dedi: Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen. Genişletmek için tıkla... Benim kaşlar 3-3.5 ayda eski haline dönüyor. Kişiden kişiye değişir nasıl ve ne kadar hızlı uzayacağı ama tahminen benimle aynı sürede uzar.
518900 dedi: Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen. Genişletmek için tıkla... Benim kaşlar 3-3.5 ayda eski haline dönüyor. Kişiden kişiye değişir nasıl ve ne kadar hızlı uzayacağı ama tahminen benimle aynı sürede uzar.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 10 Kasım 2023 #3 518900 dedi: Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen. Genişletmek için tıkla... Sürekli aynı yere atıyorsanız ufak ufak çıkması uzun sürmez. Ama tam halini alması 1 ayı bulacaktır. Çok rahatsız ediyorsa hafif göz kalemi ile yumuşak dokunuş yapıp minimale çevirebilirsin.
518900 dedi: Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar? Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen. Genişletmek için tıkla... Sürekli aynı yere atıyorsanız ufak ufak çıkması uzun sürmez. Ama tam halini alması 1 ayı bulacaktır. Çok rahatsız ediyorsa hafif göz kalemi ile yumuşak dokunuş yapıp minimale çevirebilirsin.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 10 Kasım 2023 #4 Benimkiler 1 ayda eski haline geliyordu.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Kasım 2023 #5 erkekavcisii dedi: Hocam afedersinizde onlar genelde "gay" olmuyor muydu Genişletmek için tıkla... Herkesin kendine göre zevkleri olabilir. Bunlara lakap takmak etik bir davranış değil hocam.
erkekavcisii dedi: Hocam afedersinizde onlar genelde "gay" olmuyor muydu Genişletmek için tıkla... Herkesin kendine göre zevkleri olabilir. Bunlara lakap takmak etik bir davranış değil hocam.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 10 Kasım 2023 #6 Jynaris dedi: Herkesin kendine göre zevkleri olabilir. Bunlara lakap takmak etik bir davranış değil hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam yetkililere bildirdim doğru olanı yaptılar kimse kimseyi ilgilendirmez Teşekkürler arkadaşlar kaş boyama şeyi ile boyadım güzel oldu umarım hızlı uzar idare edeceğim artık.
Jynaris dedi: Herkesin kendine göre zevkleri olabilir. Bunlara lakap takmak etik bir davranış değil hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam yetkililere bildirdim doğru olanı yaptılar kimse kimseyi ilgilendirmez Teşekkürler arkadaşlar kaş boyama şeyi ile boyadım güzel oldu umarım hızlı uzar idare edeceğim artık.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 10 Kasım 2023 #7 518900 dedi: Haklısınız hocam yetkililere bildirdim doğru olanı yaptılar kimse kimseyi ilgilendirmez Genişletmek için tıkla... Ben de bildirecektim fakat "Talep edilen mesaj bulunamadı." uyarısı geldi.
518900 dedi: Haklısınız hocam yetkililere bildirdim doğru olanı yaptılar kimse kimseyi ilgilendirmez Genişletmek için tıkla... Ben de bildirecektim fakat "Talep edilen mesaj bulunamadı." uyarısı geldi.