Kaş ne zaman uzar?

518900

Hectopat
Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar?

Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen.

Her zaman kaşıma çizik atan biriyim bu sefer çok büyük oldu kötü duruyor arkadaşlar. Ne yapmalıyım ne zaman uzar nasıl hızlı uzar?

Bayanların kaşını boyadığı şeyle boyadım birazcık orijinal gibi oldu şu anlık ama uzatmam lazım acilen.
Benim kaşlar 3-3.5 ayda eski haline dönüyor. Kişiden kişiye değişir nasıl ve ne kadar hızlı uzayacağı ama tahminen benimle aynı sürede uzar.

Sürekli aynı yere atıyorsanız ufak ufak çıkması uzun sürmez. Ama tam halini alması 1 ayı bulacaktır. Çok rahatsız ediyorsa hafif göz kalemi ile yumuşak dokunuş yapıp minimale çevirebilirsin.

Herkesin kendine göre zevkleri olabilir. Bunlara lakap takmak etik bir davranış değil hocam.

Haklısınız hocam yetkililere bildirdim doğru olanı yaptılar kimse kimseyi ilgilendirmez :)

Teşekkürler arkadaşlar kaş boyama şeyi ile boyadım güzel oldu umarım hızlı uzar idare edeceğim artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı