Fear77
Hectopat
Selam arkadaşlar. Fitness ile ilgileniyorum ve 1 aydır sınavlar yüzünden gidemedim. Şehir dışındaydım. Şimdi tekrar devam edeceğim ama bu önümdeki bir ayı verimli bir şekilde geçirmek istiyorum. 16 Yaşındayım ve boyum 1.80. Kilom ise 74. Yani kilolu durmuyorum. Sadece üzerimde elbise yok iken ufak bir göbek ve yanlarda şişme var. Daha önce de 2 ay boyunca girmiştim ve yine okul yüzünden devam edememiştim ancak gözle görülür bir fark olmamıştı. Şu anki problemde bu. Gitgide daha fazla ağırlık kaldırabiliyorum. Setlerdeki ağırlığı artırabiliyorum ancak gücüm artmasına rağmen kaslarım şişmiyor. Bunun için ne yapmalıyım? Bir de antrenmandan önce ne yaparsam enerjim yerinde olur? Elbette bu bir ay sonra devam edeceğim yazın sonuna kadar çünkü okul olmayacak. Sabahları 4 yumurta haşlayıp 2 tanesinin sarısını alıyorum ve bir kapta eziyorum. Üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ekliyorum ve onu yiyorum. Yanında ise bir kap yulaf yiyorum. Antrenmandan sonra ise protein tozu ve protein verebilecek et gibi şeyler tüketmeye çalışıyorum. Günde en az 5 litre su içiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: