Kas yapmaya başlayan biri ne yapmalı?

200 TL bayılmaya gerek yok, içi jelli eldiven alırsan yeter. Ben ilk başladığımda Decathlon'dan jelsiz, sadece kavrama amaçlı eldiven almıştım. Bir süre benim de ellerimi acıtmaya başlamıştı, ancak sporda daha da ilerlediğim için eldiveni bırakıp sadece bileklik aldım.

Elinin acımasının sebebi de ya yanlış tutuş/teknik kaynaklı veya çok sıkı tuttuğun için ya da kütlene göre çok ağır kaldırmaya çalışıyorsun. Detay verirsen daha da yardımcı olurum.

Sağ olsun antrenötorler yanlış tuttuğumda söylüyorlar.
- Yani yanlış tuttuğum için elim acımıyor.
- Kilom 89. spora ilk başladığımda 91 kiloydum. 2 haftada 2 kilo verdim.
- Kaldırmaya çalıştığım kilolar 32-36 kg.
- Çok sıkı tutuyor olabilirim belki onu bilemiyorum.
- 200 ₺ bayılmak istediğimden değil de, almışken en iyisi olsun istiyorum. Antrenörüm sadece "eldiven al." dedi. Detay vermedi. O yüzden ben de internete baktım ve 200 ₺'ye Nike'ın eldivenini gördüm. O yüzden dedim.
-Jelli Fitness/Ağırlık eldiveni bulamadım hocam. Jelli deyince sadece bisiklet eldiveni var.
- Tam olarak hangisini tercih etmem gerektiğini söyler misiniz? Mümkünse ürünün linki ile birlikte.

Teşekkürler.

-Jelli Fitness/Ağırlık eldiveni bulamadım hocam. Jelli deyince sadece bisiklet eldiveni var.
- Tam olarak hangisini tercih etmem gerektiğini söyler misiniz? Mümkünse ürünün linki ile birlikte.
Ağırlık eldiveni diye geçer genelde, hiç ihtiyacım olmadığı için araştırmadım piyasasını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı