Çözüldü Kasa bağlantıları nasıl sökülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Kasayı sökmek istiyorum ne yapmam lazım? Zarar gelmesinden korkuyorum, ellemedim. İçini açmak değil monitör ve prizden kabloları vb. çıkarıp kasayı başka yere koymak istiyorum kullanmayacağım, artık.

Çözüm
Kasayı sökmek istiyorum ne yapmam lazım? Zarar gelmesinden korkuyorum, ellemedim. İçini açmak değil monitör ve prizden kabloları vb. çıkarıp kasayı başka yere koymak istiyorum kullanmayacağım, artık.
Kasanızın arkasındaki tüm kabloları çıkarın. Ön panelde kulaklığınız bağlıysa onu da sökün. Artık bilgisayar kasanızı soldan sağa, alttan üste rahatça taşıyabilirsiniz.
Elektirik kablolarını söktükten sonra istediğin gibi kaldırabilirsin, sağa sola sallamadan sakin sakin. İç kablolamayla işim yok dedin.

Çoğu çekersen çıkar, görüntü kablolarının klipsleri olabilir. Onlara basarak çıkarman gerekiyor.

En önce bütün sistemi prizden çekmeyi unutma.

Elektrik kablolarını söktükten sonra istediğin gibi kaldırabilirsin, sağa sola sallamadan sakin sakin. İç kablolamayla işim yok dedin.

Çoğu çekersen çıkar, görüntü kablolarının klipsleri olabilir. Onlara basarak çıkarman gerekiyor.

En önce bütün sistemi prizden çekmeyi unutma.

Sadece monitör kablolarını monitörden çıkarsam kasadan değil monitörden çıkarsam ve monitörü kaldırsam sonra istediğim gibi kasaya kabloları uygun yerlere takarsam kasaya vb zarar gelir mi?

Bir şeyi zorla asılmadığın sürece dış bağlantıları istediğin gibi söküp çıkarabilirsin. Monitör girişi hdmi değil vga filan ise önce yanındaki vidaları gevşetmen gerekiyor. Hiçbir şey olmaz korkma.

Kasanızın arkasındaki tüm kabloları çıkarın. Ön panelde kulaklığınız bağlıysa onu da sökün. Artık bilgisayar kasanızı soldan sağa, alttan üste rahatça taşıyabilirsiniz.

Çözüm
Bir şeyi zorla asılmadığın sürece dış bağlantıları istediğin gibi söküp çıkarabilirsin. Monitör girişi HDMI değil VGA filan ise önce yanındaki vidaları gevşetmen gerekiyor. Hiçbir şey olmaz korkma.

Monitör VGA fakat kasa HDMI VGA-HDMI dönüştürücü takılı teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı