Kasa boyamak için malzeme önerisi

Ben çok eski kasamı sprey boya ile boyamıştım. Kırmızı ve beyaz renk. Yalnız zımpara şart.

Sprey boya ile boyamak istemiyorum sıcaklık artıp akar diye tamamen dış yüzeyini boyamak istiyorum daha çok camını oda bir kısmını alt tarafı üst taraftaki RGB'leri kapatmasın diye.
Bunun gibi bir şey mi?

Evet buna benzerdi şimdi linkini arıyorum videonun.
Videonun linkini atar mısın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
link bu
bunun gibi birşey mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
video linki bu

Merhabalar, bugün YouTube gördüm adam kasa içini dışını ve camı bir çeşit kalemle boyuyor. O kalemleri aradım fakat bulamadım bu tür işlemler için hangi tür kalemler kulanıldığını bilen var mı? Yardımcı olur musunuz?

Videonun linki:

Sana tavsiyem uni pasco diye bir marka var o en iyisi kaliteli ama biraz pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı