Kasa çalışmasına rağmen aygıtlara güç gitmiyor ve kapatıp açılmıyor

Agroloth

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı uyku moduna aldım ve kasanın her zamanki gibi fanlarını çalıştırmayı bırakmadığını fark ettim. Uyku modundan çıkarayım bari diye fareyi oynattım ancak ne klavye fareye ne de monitöre güç geldi. Monitör DP ile kasaya bağlı hala no signal yazıyor sadece ama yine de görüntü gelmiyor ve kasanın üstündeki reset ile Power tuşuna bastım gücü kesmek ve yeniden başlatmak için ama işe yaramadı. Sadece akım korumalı prizin gücünü çekince çalışmayı bıraktı ve güç gelir gelmez tekrar çalışmaya başladı. Nasıl çözerim bu işi?

Goodram ırdm Pro 16 GB 3600MHz CL18.
Kingston 500GB NV2 NVMe 3500MB/2100MB M.2 SSD.
Gigabyte GeForce RTX3070 Ti Gaming 8 GB DDR6X 256bıt.
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2
AMD Ryzen 5 5600.

dostum birebir aynı sorunu yaşadım sistemim daha 2 günlük. Dediğin gibi yaptım umarım düzelir. Şimdi sende durum nasıl ? Tekrardan böyle bir sorun yaşadın mı ?

Dostum birebir aynı sorunu yaşadım sistemim daha 2 günlük. Dediğin gibi yaptım umarım düzelir. Şimdi sende durum nasıl? Tekrardan böyle bir sorun yaşadın mı?

Bir defa daha yaşadım diye hatırlıyorum ama tekrar sorun düzelti çalıştırdım bir sorun kalmadı. Ama PC kendini belli bir süre sonra uykuya alıyor. Bu benim için bir sorun olmadığından kurcalamadım gerçi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı