Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 5 Şubat 2020 #11 Camı tamamen çıkartıp aynı ölçütlerde mesh takabilirsin yerine. Ne cam gibi tamamen kapalı olur ne de camsız tamamen açık.
Camı tamamen çıkartıp aynı ölçütlerde mesh takabilirsin yerine. Ne cam gibi tamamen kapalı olur ne de camsız tamamen açık.
Berkay İçöz Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 971 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2020 #12 Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Var olun. 55superx dedi: Camı kesersen büyük ihtimalle komple dağılır Ya yan camı komple çıkar ya da ön panelde bir değişiklik yap derim. Kasa yapısını tam bilmiyorum ama ön tarafı şu kasaya benzer şekilde yarı mesh bir hale getirsen fena olmaz https://st3.myideasoft.com/shop/br/89/myassets/products/919/gamepower-dark-side-gaming-rgb-tower-kasa.jpg?revision=1568639803 Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde. O mesh yapıyı nasıl yaparım peki? Tamamen kapalı kasanın önü. Uğur Ç. dedi: Camı tamamen çıkartıp aynı ölçütlerde mesh takabilirsin yerine. Ne cam gibi tamamen kapalı olur ne de camsız tamamen açık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu? Benim kasaya özel mesh bir kapağı nasıl bulabilirim? Son düzenleme: 5 Şubat 2020
Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Var olun. 55superx dedi: Camı kesersen büyük ihtimalle komple dağılır Ya yan camı komple çıkar ya da ön panelde bir değişiklik yap derim. Kasa yapısını tam bilmiyorum ama ön tarafı şu kasaya benzer şekilde yarı mesh bir hale getirsen fena olmaz https://st3.myideasoft.com/shop/br/89/myassets/products/919/gamepower-dark-side-gaming-rgb-tower-kasa.jpg?revision=1568639803 Genişletmek için tıkla... Aynen bu şekilde. O mesh yapıyı nasıl yaparım peki? Tamamen kapalı kasanın önü. Uğur Ç. dedi: Camı tamamen çıkartıp aynı ölçütlerde mesh takabilirsin yerine. Ne cam gibi tamamen kapalı olur ne de camsız tamamen açık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu? Benim kasaya özel mesh bir kapağı nasıl bulabilirim?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 5 Şubat 2020 #13 Yapabilirsen nalbur, yapı malzemesi satan bir yerden paslanmaz elek teli, rabis teli dedikleri sık dokulu metal malzemeden alıp cam ölçütlerinde kesip yine vidalar ile cam alana monte edebilirsin.
Yapabilirsen nalbur, yapı malzemesi satan bir yerden paslanmaz elek teli, rabis teli dedikleri sık dokulu metal malzemeden alıp cam ölçütlerinde kesip yine vidalar ile cam alana monte edebilirsin.