Kasa camini çıkarıp tulbent taktim sorun olur mu?

gewinnen

Hectopat
Merhabalar, kasamin on ve yan tarafi plastikten degil de temperli cam oldugundan delemedim ve bunun yerine cami çıkarıp 5 metrelik serit magnet yardimiyla tülbent bagladim.
Sorum su olacak; fazla sicaklikta tulbent isinip yanmaz ya da erimeye baslamaz degil mi? Gerci elimi yaklastirdigimda cok da fazla bir sicaklik hissetmedim, ayrica sicakliklar da hissedilir derecede dustu. Baska nasil bir yontem izleyebilirim, yardimci olur musunuz? On cami cikaramadim mesela oraya da ayni yontemi uygulamak istiyorum.

Dosya Ekleri

• FBB35ACF-899D-4156-8EB4-1846E6084F66.jpeg
    FBB35ACF-899D-4156-8EB4-1846E6084F66.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 133
  • 3A5933A5-485C-4E07-BDD8-4A200BA0580E.jpeg
    3A5933A5-485C-4E07-BDD8-4A200BA0580E.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 126
Dostum tülbent sakıncalı olur. Fanlara takılabilir veya yanabilir. Nalburadan sineklik al.

Fanlara takilmayacak kadar gerdirdim, takilmasi cok zor. Serit miknatisin bir tarafi yapiskanli, tulbenti oraya yapistirdim, ekstradan da yapistirici yardimiyla daha da guclendirmeyi dusunuyorum. Fazla sicakliktan yanma ya da erime gibi bir sorun olmazsa baska da olacagini dusunmuyorum aslinda.
Ayrica sineklikte az da olsa delikler var tulbentte ise sifir delik, tozlanmaya karsi en iyi cozum.

Fanlara takilmayacak kadar gerdirdim, takilmasi cok zor. Serit miknatisin bir tarafi yapiskanli, tulbenti oraya yapistirdim, ekstradan da yapistirici yardimiyla daha da guclendirmeyi dusunuyorum. Fazla sicakliktan yanma ya da erime gibi bir sorun olmazsa baska da olacagini dusunmuyorum aslinda.
Ayrica sineklikte az da olsa delikler var tulbentte ise sifir delik, tozlanmaya karsi en iyi cozum.

Bir sorun olmaz dostum gerekli önlemleri almışsınız zaten güzel fikir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı