Kasa çok fazla ses çıkartıyor

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
(Videoda Mafia 3 def Edition oynuyorum) yani bu oyunda bile bu kadar ses çıkarması çok garip değil mi? Hiç zorlandığını da zannetmiyorum çünkü oyunda high ayarlarda 120-150 FPS alıyorum. Geçen Ready or Not girdim sanki patlayacak gibi oldu çok fazla ses çıkarıyordu. Çok rahatsız olmaya başladım sesi bastırsın diye arkadan müzik açıyorum o kadar yani. (o devasa sesi çıkarırken PC değerlerini SS aldım onu da şöyle bırakıyorum) ben kasa fanlarının bu sesi çıkardığını düşünüyorum çünkü diğer fanların ne kadar çalıştığına bakıyorum hiç de bu sesi çıkartacak kadar değiller. (işlemci fan hızını göremedim neyin ne olduğu çok anlaşılmıyor)

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2024-09-26_165456.png
    Ekran_goruntusu_2024-09-26_165456.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran_goruntusu_2024-09-26_165421.png
    Ekran_goruntusu_2024-09-26_165421.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrol etmeye ne dersin 😄mümkünse kasanın içini açıp bakabilirsin bakım yapıldı mı?

8 aydır falan bakım yapılmıyor sadece filtrelerdeki tozları falan aldım. Kontrol etmek istiyorum ama nasıl edeceğim?

Kontrol etmeye ne dersin 😄mümkünse kasanın içini açıp bakabilirsin bakım yapıldı mı?

20240926_191640-min.jpg

Ses gelmesin diye kasayı yatağın arkasına sakladım hocam :) olmuş mu?

Kasanın içini açıp hangi bileşenin çok ses çıkarttığına bakmaya çalıştım ama hiçbir şey anlaşılmıyor. Çünkü ortada bozuk bir ses yok sadece normal fan sesinin çok fazla gelmesi durumu var.

Son düzenleme:
Fanlar dan knk değişmeli sin dediğin gibi performans da bı sıkıntı yok zaten

Ama önce fanlarıni temizle motoru gevşemiş olabilir onları sık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı