Çözüldü Kasa değişimi sonrası sistemde görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HACI SEFA SOYLU

Centipat
Daha fazla  
RAM
Corsair vengane 2x8
SSD veya HDD modeli
480+240
Ekran kartı
GTX 1050ti
Anakart
Asus prime h110m-D
İşlemci
İ5 7400
Öncelikle selamünaleyküm. Bugün bilgisayarımın kasasını ve fanlarını değiştirdim. Fakat şu anda görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor. Monitörler sağlam kablolar da sağlam, ne yapmalıyım?

Dostum HDMI kablosunu ekran kartına taktığına emin misin? Farklı yere taktın muhtemelen başka bir ihtimal yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm. Bugün bilgisayarımın kasasını ve fanlarını değiştirdim. Fakat şu anda görüntü gelmiyor ama kasa çalışıyor. Monitörler sağlam kablolar da sağlam, ne yapmalıyım?

Ben de benzeri bir sorun yaşadım kasayı değiştirirken bir sokete toz kaçırmış olabilirsin ya da fark etmeden bir kabloyu oynatmış olabilirsin bir daha bir kontrol et.

Ben de benzeri bir sorun yaşadım kasayı değiştirirken bir sokete toz kaçırmış olabilirsin ya da fark etmeden bir kabloyu oynatmış olabilirsin bir daha bir kontrol et.

O da olabilir ama bence arkadaş anakarta takmıştır yanlışlıkla ekran kartına takması lazım daha muhtemel bence.

O da olabilir ama bence arkadaş anakarta takmıştır yanlışlıkla ekran kartına takması lazım daha muhtemel bence.

Kimsenin o kadar acemi olduğunu sanmam :D

Bütün sistem bağlantılarını gözden geçirmeniz lazım. @HACI SEFA SOYLU

Kimsenin o kadar acemi olduğunu sanmam :D

Bütün sistem bağlantılarını gözden geçirmeniz lazım. @HACI SEFA SOYLU

Acemilikle alakası yok ben temizlerken RAM soketine çok az toz kaçırmıştım ve açılmamıştı söküp tekrar bakınca fark ettim ve halloldu.

Acemilikle alakası yok ben temizlerken RAM soketine çok az toz kaçırmıştım ve açılmamıştı söküp tekrar bakınca fark ettim ve halloldu.

RAM soketine toz kaçırmak acemilik demedim ki, dediğimi bir daha okuyun. Ekran kartından görüntü alınması lazım.

Dostum HDMI kablosunu ekran kartına taktığına emin misin? Farklı yere taktın muhtemelen başka bir ihtimal yok.

Hem HDMI hem de DP ekran kartıma takılı bugün dün birkaç bir şey deneyecektim vaktim olmadı bugün eve gidince bir şeyler deneyeyim kabloları falan kontrol edeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı