Kasa evde temizlenebilir mi?

Bu kadar korkmayın yahu. Nereye girecek toz. Önce fön makinesi ile girin kasaya sonra da elektrikli süpürge ile kalanları çekin. Bu kadar kolay.
Abiciğim fön makinasıyla denedim ama gücü yetersiz kaldı tozları kasanın içinden kovayım derken fön makinası yüzünden daha berbat oldu herşey birbirine girdi ama kasa çalışıyor sorun yok ben en iyisi şu kompresörden alayım birde onunla deneyeyim.

Her şey birbirine girdi derken tozlar hep oraya buraya saçıldı daha berbat ve kirli oldu anlamında demiştim. Peki ben hiç uğraşmayayım madem bilgisayarcıya götüreyim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Elektrik süpürgesinin en yüksek çekiş ayarında, hiçbir yere değdirmeden çekebilirsin. Para vermene gerek yok. Tabi daha detaylı bir temizlik istiyorsan bilgisayarcıya gitmen daha iyi olur.

Abilerim zar zor büyük bir uğraş sonucu fön makinasıyla kasanın içini temizlemeyi başardım yeni gibi pırıl pırıl oldu fakat motor fanını temizleyemiyorum o öyle olduğu gibi tozun içinde kaldı onu temizlemek için motoru yani PSU' yu sökmem mi lazım ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı