kim?Seninki laptop dur. Ondan dolayı öyledir.
kim?Seninki laptop dur. Ondan dolayı öyledir.
Maalesef yok. Dediğiniz aletin tam ismi ne? Kasa fanı ve CPU fanı 1800 RPM hızda dönüyor. Öndeki fanları bilmiyorum ama çok sesli. 1800 RPM olduğu için ses yüksek olabilir mi?Çoklayıcı kullanmak gerekir. Elinizde çoklayıcı var mı?
Maalesef yok. Dediğiniz aletin tam ismi ne? Kasa fanı ve CPU fanı 1800 RPM hızda dönüyor. Öndeki fanları bilmiyorum ama çok sesli. 1800 RPM olduğu için ses yüksek olabilir mi?
Teşekkürler.Olabilir. Bu tip bir çoklayıcıyla yapabilirsiniz.
n11.com'dan Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
![]()
Akasa Fan Çoklayıcı Flexa Kablo Ak-Cbfa03-45 Fiyatları ve Özellikleri
Akasa Fan Çoklayıcı Flexa Kablo Ak-Cbfa03-45 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bende 1423 gibi bir civarlardaydı yüksekmiş biraz.
Anakartıma uyar mı?Olabilir. Bu tip bir çoklayıcıyla yapabilirsiniz.
n11.com'dan Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
![]()
Akasa Fan Çoklayıcı Flexa Kablo Ak-Cbfa03-45 Fiyatları ve Özellikleri
Akasa Fan Çoklayıcı Flexa Kablo Ak-Cbfa03-45 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
GigabyteAnakartın hangi model işleci fanı için MSI ise Dragon Center kullan.
Anakartıma uyar mı?
Gigabyte.
Kasanın sessiz olması sadece fanlarla mı ilgili? Kasanın yapısıyla da ilgisi olabilir mi?Bende 1423 gibi bir civarlardaydı yüksekmiş biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.