Afterburner yükle ve tahmin yerine sıcaklık değerlerini afterburner üzerinden kontrol et veyahut burada paylaş. (GPU,CPU vs) sıcaklık değerlerini. Kafana göre arttırma hocam.Selam arkadaşlar, kasamdaki fanlar sanki yeterince hızlı dönmüyor gibi. Bunun için BIOS'tan vs. bir ayar yapmak lazım mı? Bu voltaj ayarı gibi bir şeyi oluyordu sanırım.
Afterburner yükle ve tahmin yerine sıcaklık değerlerini Afterburner üzerinden kontrol et veyahut burada paylaş. (GPU, CPU vs) sıcaklık değerlerini. Kafana göre arttırma hocam.
YouTube üzerinden bulabilirsin Afterburner kuruluşunu.
Selam arkadaşlar, kasamdaki fanlar sanki yeterince hızlı dönmüyor gibi. Bunun için BIOS'tan vs. bir ayar yapmak lazım mı? Bu voltaj ayarı gibi bir şeyi oluyordu sanırım.
Anakarta bağlı değilse yapamazsın.Selam arkadaşlar, kasamdaki fanlar sanki yeterince hızlı dönmüyor gibi. Bunun için BIOS'tan vs. bir ayar yapmak lazım mı? Bu voltaj ayarı gibi bir şeyi oluyordu sanırım.
Yok arttırmak için demedim hocam. Genel ısı kontrollerini yapsın,belki de arttırmaya gerek kalmaz demek istedim. Fanlar yavaş dönüyor 'gibi' tahmini söylemde bulunmuş ya arkadaş,ondanKasanın fanları Afterburner üzerinden arttırılmıyor diye biliyorum.
Selam arkadaşlar, kasamdaki fanlar sanki yeterince hızlı dönmüyor gibi. Bunun için BIOS'tan vs. bir ayar yapmak lazım mı? Bu voltaj ayarı gibi bir şeyi oluyordu sanırım.
Hızlı dönmüyorsa ısınmıyordur. Isı değerlerine bak zaten ısınıyorsa otomatik hızlı döner. Yük altında oyunlarda vesaire max kaç derece görüyorsun yardımcı olalım.Selam arkadaşlar, kasamdaki fanlar sanki yeterince hızlı dönmüyor gibi. Bunun için BIOS'tan vs. bir ayar yapmak lazım mı? Bu voltaj ayarı gibi bir şeyi oluyordu sanırım.
Yok arttırmak için demedim hocam. Genel ısı kontrollerini yapsın, belki de arttırmaya gerek kalmaz demek istedim. Fanlar yavaş dönüyor 'gibi' tahmini söylemde bulunmuş ya arkadaş, ondan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.